Πόλη και Πολίτες: Τα φορτηγά του Μπάμπη των Υδάτων εκτελούν αμέριμνα εργασίες στο ιστορικό κέντρο

Σε μία.. ενδιαφέρουσα καταγγελία προχώρησε η παράταξη «Πόλη & Πολίτες» του Βαγγέλη Λαμπάκη, αναφορικά με το έργο ανάπλασης του ιστορικού κέντρου. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «Κάνουμε υπομονή επίσης, βλέποντας τα φορτηγά του Μπάμπη των υδάτων να εκτελούν αμέριμνα το έργο ανάπλασης ιστορικού κέντρου με πλάκες… ιστορικού, πραγματικά, ενδιαφέροντος (πιο παλιατζούρα δεν υπάρχει)».

Τώρα, το τι δουλειά έχουν στο συγκεκριμένο έργο, που έχει αναλάβει η εταιρεία του προέδρου της ΔΕΕΠ Έβρου της ΝΔ Ακη Παρασκευόπουλου, τα φορτηγά του Μπάμπη των υδάτων… ας το απαντήσουν οι αρμόδιοι εάν ευσταθεί βέβαια η καταγγελία. 

Η ανακοίνωση

«ΠΟΣΗ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ;

Μας λένε να κάνουμε υπομονή.

Μα παντού υπομονή κάνουμε.

Στην καθαριότητα, στο παλιό κολυμβητήριο, στα φορτία με ρουχισμό και τρόφιμα για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία που στέκονται αμέριμνα έξω από το Πολυκοινωνικό, στο σφαγείο Φερών, στις αποθήκες του λιμανιού, στην Πινακοθήκη.

Να κάνουμε υπομονή για το καινούργιο κλειστό γήπεδο (μην είδατε τον Παναή), την ενεργειακή αναβάθμιση του παλιού κλειστού, την γεωθερμία (πήγε η κυρία Ελένη και βγήκε κάτι φωτό με κάτι παλέτες-ήμαρτον), την κοπή τόσων δένδρων απανταχού, τα κλειστά ιαματικά λουτρά, το κάμπινγκ της ΤΙΕΔΑ με τον φράχτη που έπεσε και στέκεται και μας κοιτά (ο φράχτης).

Την απουσία έργων ουσιαστικών για την πόλη, τις αμέτρητες λακκούβες που ρημάζουν τα οχήματά μας, τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων στο Μέγαρο που διοικείται σαν να μη διοικείται, τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μέχρι πρότινος, κι ακόμα…

Υπομονή για το πάρκο Αλτιναλμάζη που χάθηκε η κυριότητά του (κάτι σαν έκπληξη στην έκπληξη), τη δυτική χερσαία ζώνη, το μπάσκετ στο Βέλγιο του μεγάλου απόντα, τον μη αποκριάτικο στολισμό της πόλης, την αγροτική οδοποιία στους οικισμούς, το Πολυκοινωνικό που δεν γνωρίζουμε την τακτική του και θέλουμε να τη μάθουμε, τις ατελείωτες αγωγές, αναφορές και μηνύσεις στις μηνύσεις εναντίον εκλεγμένων μελών της παράταξης μας, όπως και του επικεφαλής της (χάσαμε το λογαριασμό, αλήθεια είναι. Κάπου, περπατώντας, μας έπεσε το μεγάλο βιβλίο με τις δικαστικές εκπλήξεις .. Πάπυρος λαρούς μπριτάνικα) αθώοι σε όλα εννοείται.

Κάνουμε υπομονή επίσης, βλέποντας τα φορτηγά του Μπάμπη των υδάτων να εκτελούν αμέριμνα το έργο ανάπλασης ιστορικού κέντρου με πλάκες… ιστορικού, πραγματικά, ενδιαφέροντος (πιο παλιατζούρα δεν υπάρχει).

Και φαντάσου φίλε μου, φαντάσου…. αυτά τα φορτηγά να έγραφαν ας πούμε… “Πόλη & Πολίτες ενταύθα” θα μας είχαν κρεμάσει στη σκουριασμένη  βαλανιδιά εκεί στο παλιό νοσοκομείο για παραδειγματισμό.

Υπομονή μέχρι τις 8 Οκτώβρη.. Αν αντέξουν βεβαίως βεβαίως».