Πώς θα την βγάλεις καθαρή χωρίς ταίρι του Αγίου Βαλεντίνου!

Μια μέρα σαν τις άλλες είναι κι αυτή…χαλάρωσε! Σου ετοιμάσαμε έναν οδηγό επιβίωσης για να μη σε πάρει από κάτω!

-Αν οι φίλοι σε ρωτάνε γιατί δεν έχεις σχέσεις…μπορείς εύκολα να τους πεις ότι είσαι από άποψη ελεύθερο πουλί και την ελευθερία σου δε την αλλάζεις με τίποτα (πρόσεξε βέβαια μη το παρακάνεις γιατί αν βρεις ταίρι μετά…θα πρέπει να αλλάξεις και απόψεις!)

-Ώρα να δεις τους φίλους σου! Ξεκίνα τα τηλέφωνα σε άλλους single φίλους και φίλες και εξορμήστε μαζί για ποτό φαγητό και διασκέδαση! Αν δίπλα το ζευγάρι θέλει ρομαντική ατμόσφαιρα…εσύ θέλεις να ξεσκάσεις! Το δικαιούσαι βρε αδερφέ!

-Η δικαιολογία «αυτά είναι για παιδάκια» πάντα είναι χρήσιμη. Επίσης πιάνει και το «δε πιστεύω σε τέτοια, ο έρωτας είναι για κάθε μέρα» και το «σε ξενόφερτους αγίους δεν δίνω σημασία».

-Αν έχεις χωρίσει σχετικά πρόσφατα και υποφέρεις , δεν χρειάζεται να υποκρίνεσαι ότι είσαι καλά … Βίωσε αυτό που νιώθεις, δεν είναι κακό και αν έχεις φίλους που βιώνουν ανάλογες καταστάσεις περάστε τη μέρα μαζί. Η θλίψη μοιρασμένη γίνεται μισή.

-Σκέψου πόσα χρήματα γλυτώνεις και πόσα θα ξόδευες αν είχες ταίρι! Ώρα να τα επενδύσεις στον εαυτό σου με ένα καλό δώρο!

-Την ώρα που όλοι θα αγωνιούν πως θα ικανοποιήσουν το έτερον τους ήμισυ… εσύ μπορείς να ψάξεις το δικό σου! Δε θα είναι δύσκολο… είναι η μέρα που όλοι οι απελπισμένοι singles περιμένουν προτάσεις!!!!

-Αν τίποτα από τα παραπάνω δε σε ικανοποιεί… πάρε ένα dvd, απόλαυσε στο σπίτι μια πίτσα και την σπέσιαλ ταινία που επέλεξες (εννοείται όχι ρομαντικές ταινίες. Προτείνουμε το transformers ή κάτι ανάλογο…).

Κι αν πάλι τίποτα από τα παραπάνω δε σου κάνει…τότε…μάλλον πρέπει να κοιτάξεις το θέμα «γκρίνια και εγωισμός» για να βρεις πιο εύκολα ταίρι!