Πρωτοχρονιάτικη Κοπή Πίτας Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος

Το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης του Σ.Κ.Λ.Ε. – Ν.Π.Δ.Δ., προσκαλεί τα Μέλη του, εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου ΣΚΛΕΝ.Π.Δ.Δ., καθώς και τους Βουλευτές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, τους εκπροσώπους της Περιφέρειας ΑΜΘ και των Ο.Τ.Α., να παραβρεθούν στην Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση Κοπής Πίτας, για το έτος 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 5.00μ.μ., στο καφέ «Κυβερνείο», στην Αλεξανδρούπολη, επί της οδού Νικηφόρου Φωκά Α1 (Τηλ. 2551037160).

Η παρουσία των ως άνω θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα μας δώσει την ευκαιρία να ανταλλάξουμε μεταξύ μας απόψεις σχετικά με τα καίρια ζητήματα της κοινωνικής πολιτικής της χώρας μας, του έργου που μπορούν να επιτελέσουν οι τοπικές αυτοδιοικήσεις προς όφελος των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων, αλλά και την σημαντικότητα του ρόλου που πρέπει να κατέχει ο Κλάδος των Κοινωνικών Λειτουργών, στην χάραξη και εφαρμογή των πολιτικών αποφάσεων.

Διαβάστε ακόμη  «Βόμβα» ΡΑΣ: «Όλοι ήξεραν!» – Προειδοποίησαν με επιστολή την κυβέρνηση 4 ημέρες πριν την τραγωδία

Θα μας χαροποιούσε ιδιαιτέρως η παρουσία σας στην εκδήλωσή μας.

Εκ του Περιφερειακού Συμβουλίου του ΠΤ ΑΜΘ ΣΚΛΕ-Ν.Π.Δ.Δ.