Στις 2 Νοεμβρίου η 1η γιορτή υιοθεσίας σκύλου στην Αλεξανδρούπολη

Η 1η γιορτή υιοθεσίας του Δήμου και της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης ξεκινά πλέον ως θεσμός ακολουθώντας το πρόγραμμα του Δήμου αλλά και όλους τους οργανωμένους Δήμους στο θέμα της Διαχείρισης Αδέσποτων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Σοφία Βαλαβάνη, θα δοθεί η ευκαιρία, στην 1η αυτή γιορτή, σε 10 σκυλάκια του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολης, να βρουν οικογένεια και μια μόνιμη ζεστή αγκαλιά.

«Είναι η πρώτη οργανωμένη προσπάθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Δημοτικού Καταφυγίου για υιοθεσίες σκύλων από το Δημοτικό καταφύγιο, γιατί πιστεύουμε ότι οι υιοθεσίες σκύλων προσφέρουν την μοναδική λύση στο πρόβλημα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς. Ελπίζουμε και προσδοκούμε στην προσέλευση των φιλόζωων και του κοινού της πόλης μας και στην υιοθέτηση και των 10 σκύλων του καταφυγίου. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο και την Κοινότητα Αλεξανδρούπολης καθώς και την κ. Φωτεινή Σκαρλακίδου για την πολύτιμη βοήθειά της στην διοργάνωση της γιορτής αυτής καθώς και τους χορηγούς απο όλους σχεδόν τους petshop επαγγελματίες που θα βοηθήσουν όλοι με δώρα για κάθε υιοθεσία.» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της η κ. Βαλαβάνη.