Από την αστυνομία ερευνάται η υπόθεση της άτυχης 37χρονης που έχασε τη ζωή της, το πρωί της προηγούμενης Πέμπτης στο Π.Γ.Ν.Α .

 Η τοπική Αστυνομική  Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, με αίτημα της, ζητά από το Νοσοκομείο τη χορήγηση εγγράφων που αφορούν στη νοσηλεία και το θάνατο της άτυχης γυναίκας και του αγέννητου παιδιού της.

Με εισαγγελική παραγγελία, το ίδιο αίτημα υπέβαλλαν στο νοσοκομείο και οι δικηγόροι της οικογένειας, Ήλια Μαρινάκη και Βασίλης Δεμίρης.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την συγκλονιστική συνέντευξη του Κώστα, συζύγου της αδικοχαμένης γυναίκας , στην Τ. Στεφανίδου, ο οποίος δήλωσε αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους για μα δικαιωθούν η σύζυγος και το αγέννητο παιδί τους. 

Διαβάστε ακόμη  Την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου επισκέπτεται 17-18 Ιουνίου ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης

Ο θάνατος τους αποδόθηκε σε αθρόα αιμορραγία ωστόσο εκκρεμούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που διέταξε ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης εκδίδοντας το πόρισμα τους . 

Τα αποτελέσματα αναμένονται στο τέλος του μήνα και θα εξακριβώσουν τα αιτία που προκάλεσαν την αιμορραγία. 

Πληροφορίες από ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση