Συνάντηση Μέτιου και του Ελληνικού Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ» για πρόγραμμα οδικής ασφάλειας με τίτλο «Μοτοσυκλετώντας…χαίρομαι».

 Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος συναντήθηκε με τους  με εκπροσώπους του Ελληνικού Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ» και ενημερώθηκε για το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας με τίτλο «Μοτοσυκλετώντας…χαίρομαι», το οποίο απευθύνεται σε νέους 14-17 ετών.

Αποφασίστηκε για τα επόμενα 2 χρόνια το πρόγραμμα να τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καλύπτοντας τα έξοδα κίνησης των εκπαιδευτών. Στόχος αυτής της προσπάθειας  είναι το πρόγραμμα να μην περιοριστεί στα αστικά κέντρα αλλά να αναπτυχθεί σε όλη την Περιφέρεια και να  δημιουργηθούν βάσεις για να χτιστεί ένα ασφαλές οικοδόμημα για την οδική ασφάλεια των Μοτοσυκλετιστών.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Έφορος Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Ελληνικού Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ» και εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Ξάνθης (Μ.Ο.Ξ.), Kyrkos Kechagias  , ο Παρατηρητής εκπαίδευσης του Ινστιτούτου και Εκπρόσωπος του Δ.Σ. της Ένωσης Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης «Οι Αγριάνες» Ηλίας Γρηγοράκης και το ιδρυτικό Μέλος της Ένωσης Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης «Οι Αγριάνες» Στάθης Ασπιώτης 

Διαβάστε ακόμη  Γιάννης Μαντζουράνης - Παραμένει φαύλος σαν Μητσοτάκης - Ατιμία να με συκοφαντεί