Σύνδεση Εγνατίας Οδού-ΠΓΝΑ: Ρούφος – Πέτροβιτς, σημειώσατε 2

Ως προσωπική του επιτυχία επιχειρεί να περάσει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς την απόφαση της Εγνατίας Οδού να προχωρήσει στη σύνδεση του δρόμου με το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σε δελτίο τύπου που έσπευσε να εκδώσει το γραφείο τύπου της ΠΕ Έβρου, με αφορμή την παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της Εγνατίας Οδού Κων/νου Κουτσούκου στην Αλεξανδρούπολη, αναφέρονται τα εξής:

«Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς για τη δέσμευση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Κωσταντίνου Κουτσούκου αναφορικά με τη διάνοιξη σύνδεσης με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ) και τη συνέχιση των εργασιών ολοκλήρωσης του κάθετου άξονα Ορμενίου – Αρδανίου, σε συνάντηση που είχαν σήμερα στο γραφείο του.  

Ένα πάγιο αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου και των τοπικών φορέων, που εκφράστηκε και στη σύσκεψη των δύο ανδρών στις αρχές του 2020, προχωρά προς υλοποίηση. Ο κ. Κουτσούκος ενημέρωσε τον κ. Πέτροβιτς πως σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής εξόδου που θα διευκολύνει τη διακομιδή ασθενών στο ΠΓΝΑ. Επίσης, ανέφερε πως η δημοπράτηση για το έργο  ολοκλήρωσης της κατασκευής της οδικής παράκαμψης του οικισμού Προβατώνα θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου, στις 28 του μήνα θα γίνει η αποσφράγιση των προσφορών, ενώ η παράδοση του δρόμου σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα εργασιών θα γίνει μέσα στο 2023.

Διαβάστε ακόμη  Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για τα μέτρα της κυβέρνησης για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου ευχαρίστησε τον κ. Κουτσούκο για την ανταπόκριση και την άριστη συνεργασία στα έργα που είναι καθοριστικά για την ποιότητα ζωής και την υγεία των πολιτών».

Ωστόσο, στις δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ ο κ. Κουτσούκος, όταν ρωτήθηκε για το θέμα, ευχαρίστησε στα «πεταχτά» τον κ. Πέτροβιτς και εξήρε τον «καταλυτικό ρόλο», όπως είπε, του Διοικητή του ΠΓΝΑ Βαγγέλη Ρούφου, με τον οποίο τόνισε πως συνεργάστηκε όλο αυτό το διάστημα, ευχαριστώντας «κυρίως» τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Αναμπουμπούλες…