Τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου του Β. Μυτιληνού και οι παρουσίες που συζητήθηκαν

Παρουσία πλήθους κόσμου έγινε χθες η επίσημη έναρξη του προεκλογικού κέντρου του Βαγγέλη Μυτιληνού και της παράταξής του Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση. Ο κ. Μυτιληνός συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε εκεί ενώ ανέλυσε το πρόγραμμα της παράταξης του, δίνοντας έμφαση σε ζητήματα καθημερινότητας και σε θέματα κοινωνικής πολιτικής.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η δρόμοι θα συντηρούνται στην ώρα τους, η καθαριότητα θα γίνεται όπως πρέπει, τα πεζοδρόμια θα πρέπει να βελτιωθούν, οι χώροι πράσινου θα πρέπει να αυξηθούν για να μην είναι η Αλεξανδρούπολη τσιμεντούπολη. Ανέφερε ακόμη ότι στο πρόγραμμα του είναι η δημιουργία κέντρου βραχείας διαμονής για κακοποιημένες γυναίκες, ανάπτυξη των οικισμών με οικόπεδα που ανήκουν στο δήμο και δεν αξιοποιούνται τα οποία μπορούν να δοθούν προς δόμηση, δημιουργία χώρου για αστέγους οι οποία θα έχουν φαγητό, στέγη και χώρους υγιεινής, αλλά και μέριμνα για τα αδέσποτα.

Διαβάστε ακόμη  Ο 81χρονος γυναικοκτόνος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές

Ο κ. Μυτιληνός αναφέρθηκε προσωπικά στον Χριστόδουλο Τοψίδη τον οποίο χαρακτήρισε επόμενο Περιφερειάρχη και στον Γιάννη Ζαμπούκη, οι οποίοι βρέθηκαν στα εγκαίνια. Για τον Γιάννη Ζαμπούκη είπε ότι τον τιμά η παρουσία του εκεί, και ότι οι συνομιλίες και οι συνεργασίες μεταξύ συνδυασμών πρέπει να γίνονται φανερά για το καλό του δήμου και όχι μυστικά.

Ο κ. Μυτιληνός άσκησε κριτική στη δημοτική αρχή για τον τρόπο που χειρίζεται θέματα χωρίς να ακούει τους πολίτες και χωρίς να ακούει φορείς. Δεσμεύτηκε να αλλάξει αυτό αν εκλεγεί δήμαρχος. Ακόμη δεσμεύτηκε να μεταφέρει την λαϊκή αγορά στην παλιά της τοποθεσία για ευκολότερη πρόσβαση των κατοίκων.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια