Θεμελιώθηκε το 1ο Νηπιαγωγείο Αλεξανδρούπολης

Αγιασμός θεμελίωσης του 1ου Νηπιαγωγείου Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης.

Στην τελετή, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκε ο απερχόμενος δήμαρχος της πόλης, Ευάγγελος Λαμπάκης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και περιβάλλοντος, Χρήστος Ζιώγας, ο αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, Γεώργιος Παντελίδης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, Γεώργιος Κουκουράβας, καθώς και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Ιωάννης Βαταμίδης. Μαζί τους βρέθηκαν και συζήτησαν πολλοί νηπιαγωγοί αλλά και δημότες της πόλης.

«Το έργο αυτό, το οποίο ξεκίνησε πριν από 3.5 χρόνια, θα ολοκληρωθεί εντός 15 μηνών» επεσήμανε ο κ. Λαμπάκης, κάνοντας λόγο για ένα μοντέρνο βιοκλιματικό κτίριο 800 τετρ. μέτρων και υπερσύγχρονων προδιαγραφών, το οποίο θα μπορέσει να στεγάσει παραπάνω από 100 παιδιά.

Διαβάστε ακόμη  Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου με έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη του

Έργα που τρέχουν

Μαζί με το νηπιαγωγείο, τα θεμέλια του οποίου τοποθετήθηκαν μόλις πριν από λίγο, ο κ. Λαμπάκης μίλησε για μια πλειάδα ακόμα έργων: «Αυτή την στιγμή χτίζουμε το λύκειο στις Φέρες, το γυμνάσιο στο ΚΕΓΕ στην Ανατολική μεριά της πόλης, ετοιμάζουμε να τοποθετήσουμε 6 αίθουσες στον χώρο του Μουσικού Γυμνασίου και αρχίσαμε τη μελέτη του Μουσικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης» κατέληξε.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τον αγιασμό: