Το Πανέβριο Ιατρικό Συνέδριο ξεκινά στην Αλεξανδρούπολη

Ένα σημαντικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Ιουνίου 2019 στην Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για το ΠΑΝΕΒΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, που οργανώνεται για πρώτη φορά από τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου, έναν Σύλλογο από τους μεγαλύτερους της Ελλάδος και από τον Σύλλογο ιατρών ΕΣΥ των Νοσοκομείων Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου.

Στην Ανακοίνωση που εξέδωσε η Οργανωτική Επιτροπή, αναφέρει τα εξής:

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στην επιστημονική διημερίδα που διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου και ο Σύλλογος Γιατρών Ε.Σ.Υ. Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Γ.Ν. Διδυμοτείχου και το 216 Κινητό Χειρουργικό Νοσοκομείο, την 8-9 Ιουνίου 2019 στο ξενοδοχείο Egnatia Grand Hotel, φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα μόνιμο θεσμό που θα υπηρετείται στο διηνεκές από νέους δραστήριους ιατρούς της περιοχής μας. 

Η εκδήλωση αυτή είναι μια πρώτη προσπάθεια του Συλλόγου Ιατρών ΕΣΥ του Π.Γ.Ν.Α και ευελπιστούμε ότι με την υποστήριξη και ενεργό συμμετοχή όλων σας θα μακροημερεύσει. Η παρούσα επιστημονική εκδήλωση διακρίνεται για την πλούσια θεματολογία, προσανατολισμένη, όμως, στα κλινικά προβλήματα της καθημερινής άσκησης της Ιατρικής όπως αυτή καταγράφεται μέσα από τα μάτια των επαγγελματιών υγείας. 

Διαβάστε ακόμη  Μια Αλεξανδρουπολίτισσα μέλος της Ακαδημίας Αθηνών

Ο επαγγελματίας υγείας ανεξαρτήτως εργασιακής σχέσης ( ιδιώτης, στρατιωτικός, νοσοκομειακός) φροντίζει για την ευημερία των πολιτών προάγοντας και υπερασπίζοντας το υπέρτατο αγαθό , την υγεία. Όλοι κομμάτι του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Όλοι εγγυητές αυτής της προσπάθειας στην περιοχή μας που χρονολογείται εδώ και 120 χρόνια, με άλλες δομές, άλλη μορφή. Όλοι έχουν κάτι να καταθέσουν. 

Συγχρόνως γίνεται προσπάθεια προσέγγισης νέων πεδίων όπως αυτό της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής αλλά και ζητημάτων βιοηθικής τα οποία προκύπτουν και αλλάζουν άρδην την άσκηση της σύγχρονης Ιατρικής. Τέλος, να σημειωθεί ότι αυτή η πρώτη συστράτευση των επαγγελματιών υγείας του νομού δίνει την ευκαιρία της μεταξύ μας γνωριμίας και δημιουργίας δεσμών ενώ συγχρόνως συμβάλει και στην εκπαίδευση όλων μας. 

Για να δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα εδώ

Για την εγγραφή σας κάντε κλικ εδώ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ: Χορηγούνται 12 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης(CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο