Για άλλη μία φορά πολίτες της Αλεξανδρούπολης, αντικρίζουν απαράδεκτες εικόνες ντροπής, από κάδους απορριμμάτων που πολλές φορές ασφυκτιούν και εικόνες απορριμμάτων των πολιτών που κυριολεκτικά βρίσκονται παρατημένα πάνω στα πεζοδρόμια, στους ποδηλατοδρόμους και πολλές φορές και στους ίδιους τους δρόμους της Αλεξανδρούπολης. Εικόνες που μαρτυρούν έκδηλα την εγκατάλειψη της πόλης από την την Δημοτική Αρχή του κ. Ζαμπούκη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τέτοιες εικόνες ντροπής έρχονται στην δημοσιότητα και μάλιστα αυτές τις εικόνες, έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των πολιτών. Το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενόψει μάλιστα του Καλοκαιριού, οι φωνές οι οποίες αμφισβητούν την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη της Αλεξανδρούπολης, μέσα σε μία από τις κυριότερες και μεγαλύτερες τουριστικές περιόδους του έτους, αρχίζουν να πληθαίνουν.

Διαβάστε ακόμη  Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο "Κάθετος 'Άξονας Εγνατίας Οδού Αρδάνιο - Ορμένιο: Παράκαμψη Προβατώνα σε 16 μήνες έτοιμο το έργο

Οι εικόνες που δημοσιεύονται, έχουν ληφθεί κατά τις μεσημβρινές ώρες και συγκεκριμένα αργά το μεσημέρι, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά αναφορικά με εύρυθμη λειτουργία του Δήμου Αλεξανδρούπολης και με την υποστελέχωση ή μη των υπηρεσιών του.

Αυτές οι εικόνες πλέον έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των πολιτών της Αλεξανδρούπολης, αφού πολλοί είναι οι πολίτες οι οποίοι αποθανατίζουν καθημερινά, εικόνες ντροπής όπως αυτή και μεταφέρουν σε μεταξύ τους συζητήσεις, την κατάσταση εγκατάλειψης στην οποία έχει περιέλθει η πόλη αναφορικά με την διαχείριση των απορριμμάτων των πολιτών, εντός του αστικού ιστού και μάλιστα σε μία άκρως επιβαρυμένη χρονική περίοδο εξαιτίας του ζεστού καιρού, της υγρασίας αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών που εξακολουθεί να επιβάλει ο Covid-19.