Υπουργός…Αντι-τουρισμού ο Καιρίδης, προβλέπει ταλαιπωρία στο τελωνείο Κήπων

Πρόβλεψη για ουρές χιλιομέτρων που θα σχηματιστούν και πάλι στο τελωνείο των Κήπων, στα μέσα Ιουνίου, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας που αναμένεται από Τούρκους, ενόψει της αργίας για τη γιορτή του μπαϊραμιού, έκανε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης

Όπως αναφέρει η ΓΝΩΜΗ, ο κ. Καιρίδης μιλώντας χθες το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σημείωσε μάλιστα πως αναμένονται ουρές χιλιομέτρων στο τελωνείο των Κήπων λόγω της αναμενόμενης αύξησης της τουριστικής κίνησης, αναγνωρίζοντας ότι ενώ στην Τουρκία υπάρχει ένα υπερσύγχρονο τελωνείο, στη δική μας πλευρά των συνόρων έχουμε πολλά προβλήματα στην εξυπηρέτηση του κόσμου.

Διαβάστε ακόμη  Εκδήλωση της ΠΑΜΘ στην Ξάνθη για τον οδική ασφάλεια

«Αναμένονται ουρές χιλιομέτρων στα μέσα Ιουνίου στο τελωνείο των Κήπων. Μέχρι να φτιαχτεί επιτέλους το μεγάλο έργο του νέου τελωνείου και της νέας γέφυρας, θα συνεχίσουμε να έχουμε προβλήματα. Την ίδια στιγμή, στην Τουρκία, διαθέτουν μία εξαιρετική πύλη εισόδου – εξόδου… Η Κωνσταντινούπολη των 20 εκατομμυρίων κατοίκων είναι δίπλα μας και έρχονται συνέχεια για διακοπές, τόσο στην Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, τη Θάσο και όλα τα παράλια της βόρειας Ελλάδας. Πρέπει γρήγορα να αναβαθμίσουμε την πύλη μας στους Κήπους».