Τίποτα ιδιαίτερο και κουραστικό αλλά πολύ καλό στη γεύση!!!!!!! Αν σας βρίσκεται φύλλο σφολιάτας στην κατάψυξη φτιάξτε τα!!!!!!!!!! Είναι ζουζουνιάρικα στην όψη και γλυκούλια στη γεύση!

Υλικά:

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • ζάχαρη και κανέλα όση θέλετε
  • ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Τι κάνουμε:

  1. Ανοίγουμε το κάθε φύλλο σφολιάτας και το πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα όση μας αρέσει.
  2. Τυλίγουμε ρολό κατά πλάτος του φύλου και ο κόβουμε σε φέτες.
  3. Τοποθετούμε σε ρηχό ταψί με χαρτί ψησίματος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 35 περίπου λεπτά.

Συντάκτης: Τατιάνα Αρβανίτη

Το blog μαγειρικής της Τατιάνας