Παράσταση: Οι αναμνήσεις του Φεριώτη Γιατρού Δημήτρη Μπάρλα

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα Δημιουργικής Απασχόλησης και Κοινωνικής Προσφοράς Γυναικών Λουτρού του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης διοργανώνει θεατρική παράσταση με τίτλο «ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΡΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΡΛΑ», την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

«Οι Αναμνήσεις του Φεριώτη γιατρού Δημήτρη Μπάρλα» δεν είναι θεατρικό έργο. Είναι διασκευασμένα αποσπάσματα από το βιβλίο του «ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΑ ΜΑΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ…». Αναφέρονται σε διάφορα απρόοπτα και ευτράπελα περιστατικά που διαδραματίστηκαν στο ιατρείο του στις Φέρες στη δεκαετία του ’60.

Στα κείμενά του ο επιστημονικός λόγος συναντά την εβρίτικη διάλεκτο και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό!

Οι ξεκαρδιστικοί διάλογοι, η ιατρική φροντίδα και η αθωότητα των ανθρώπων μπλέκουν και δημιουργούν μια παράσταση γεμάτη ζεστασιά και άφθονο γέλιο!

Τα έσοδα της παράστασης που θα προκύψουν από την προαιρετική οικονομική προσφορά, θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου. Καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου Αλεξανδρούπολης να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθεια αυτή του Συλλόγου μας.