Πιθανές χιονοπτώσεις στον Έβρο

Άσπρη μέρα θα δει πιθανώς ο Έβρος αύριο Κυριακή 3/1. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων στην περιοχή θα υπάρξουν χιονοπτώσεις πιθανώς και στα πεδινά.

Αναλυτικά, αργά τη νύχτα απόψε προς ξημερώματα Κυριακής, δεν αποκλείεται να δούμε ελαφρά χιονόπτωση στην Αλεξανδρούπολη. με τις πιθανότητες να είναι όμως πολύ μικρές. Πιθανότερο είναι να δούμε αραιή χιονόπτωση ή χιονόνερο αύριο γύρω στις 11-12 το μεσημέρι και μετά και με μικρή διάρκεια. Ίδια είναι η πρόγνωση και για τις Φέρες. Πιθανότερη πάντως είναι η χιονόπτωση στα ορεινά του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Στον κεντρικό Έβρο αναμένεται αραιή χιονόπτωση γύρω στις 10 το πρωί με μικρή διάρκεια και πιθανώς να πέσουν νιφάδες χιονιού και το απόγευμα. Στις περιοχές του κεντρικού Έβρου με μεγαλύτερο υψόμετρο δεν αποκλείεται να πέσει πυκνότερο χιόνι όμως μέσα στο Σουφλί η πρόγνωση δίνει αραιή χιονόπτωση ή χιονόνερο ενώ για το Διδυμότειχο δίνει μόνο παγετό.

Διαβάστε ακόμη  100 δέντρα (ως τώρα) κομμένα για την…«Αστική αναζωογόνηση» της Αλεξανδρούπολης

Αραιή χιονόπτωση αναμένεται και στη Σαμοθράκη από τις 11 το πρωί έως και το απόγευμα αύριο Κυριακή.

Στα βόρεια του Έβρου, Ορεστιάδα, Τρίγωνο κτλ αύριο αναμένεται να συνεχιστούν οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες με την πιθανότητα χιονόπτωσης να είναι υπαρκτή.

Οι περιοχές όπου είναι πιθανότερο να το στρώσει είναι: Νίψα, Λαγυνά, Αγνάντια, Αισύμη, Αμόριο, Δαδιά, Αγριάνη, Αμμόβουνο (αργά το απόγευμα), Άνθεια, Ασβεστάδες, Βρύση, Δόξα, Κόμαρος (αργά το απόγευμα), Μάνδρα, Πρωτοκκλήσι, Συκορράχη, Χελιδώνα, Κίρκη, Κορνοφωλιά, Προβατώνας.

alexpoliweather