Μετά από πρόταση του Χ. Δερμεντζόπουλου διαδικτυακή συνάντηση εργασίας με τον Υπ. Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και εκπροσώπους πρατηριούχων υγρών καυσίμων 

Διαδικτυακή συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Σωτήριο Αναγνωστόπουλο είχε ο βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι και μέλη συλλόγων πρατηριούχων υγρών καυσίμων καθώς και οι Βουλευτές: Α’ Πειραιά και Νήσων, Γιάννης Μελάς, Ξάνθης, Σπύρος Τσιλιγγίρης και Δράμας, Μπλούχος Κώστας.

Συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των πρατηριούχων, όπως οι τιμές των καυσίμων, οι έλεγχοι στην αγορά για πάταξη φαινομένων αισχροκέρδειας και παρουσιάστηκαν προτάσεις ενίσχυσης και ανάπτυξης του κλάδου.

Ένα από τα ζητήματα που απασχόλησαν τους συνομιλητές, ήταν η εξεύρεση λύσης στις τιμές των καυσίμων στα πρατήρια της παραμεθορίου και η αποφυγή αθρόας μετάβασης σε πρατήρια εκτός συνόρων, δημιουργώντας ζητήματα στην εθνική μας οικονομία, με τον Υπουργό να δεσμεύεται ότι θα εξετάσει τρόπους ανάσχεσης του φαινομένου αυτού.

Διαβάστε ακόμη  Με τον υπεύθυνο του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ συναντήθηκε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου

Ακολούθησε γόνιμος και ειλικρινής διάλογος καθώς και ενημέρωση για πλέγμα δράσεων και παρεμβάσεων εκ μέρους του Υπουργείου .

“Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό, Άδωνι Γεωργιάδη για την άμεση αποδοχή της πρότασης μου για αυτή τη διαδικτυακή συνάντηση, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες για τη δημιουργική και ουσιαστική συζήτηση που ακολούθησε” καταλήγει ανακοίνωση του Χρήστου Δερμεντζόπουλου.