LIGHT ME UP!

Ο φωτισµός είναι ένα πολύ σηµαντικό κοµµάτι της αρχιτεκτονικής και του interior design. Ας δούµε τα top στυλ φωτιστικών για το 2016! Γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο να επιλέξετε τις καλύτερες λύσεις φωτισµού, αλλά είµαι εδώ για να κάνω τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη! Θα σας θυµήσω (και πάλι) τη σηµασία του φωτισµού, όταν πρόκειται για τη δηµιουργία µιας εκπληκτικής ατµόσφαιρας στο σπίτι.

2

Αυτή η υπέροχη τραπεζαρία έχει µια µικρή λεπτοµέρειαπου κάνει όλη τη διαφορά. Νοµίζω ότι δεν είναι δύσκολο να φτάσουµε εκεί, έτσι; Και ναι, σωστά, µιλούσα για το µοντέρνο πολυέλαιο. Το αποτέλεσµα είναι υπέροχο: ρουστίκ τραπέζι, µοντέρνα φωτιστικά και καρέκλες. Η τέλεια τραπεζαρία.

3

Τα φωτιστικά τέτοιου στυλ θα τα δούµε στο σπίτι να φωτίζουν ένα φουτουριστικό σαλόνι ή να αναβαθµίζουν στυλιστικά ένα ιστορικό σπίτι.

4

Χωρίς τη χρήση µεντεσέδων ή χειρολαβών, αυτό το κοµµάτι του 2008 είναι σχεδιασµένο από τον James Irvine και διαθέτει τρία σηµεία περιστροφής, τα οποία µπορούν να γείρουν εως 360 µοίρες. Ιδανικό για το γραφείο ή και το κοµοδίνο ακόµα.

6

Το φωτιστικό Crown είναι µια σύγχρονη ερµηνεία ενός παλιού καλού πολυέλαιου µε κεριά µε ένα άγγιγµα µοντερνισµού.

7

Ο φωτισµός είναι ικανός να αλλάξει ολόκληρη την ατµόσφαιρα ενός δωµατίου. Η τοποθέτηση και ο τύπος τους είναι σηµαντικές πτυχές του κάθε εσωτερικού σχεδιασµού του έργου και συνεργάζονται µε τις επιλογές χρωµάτων, το µέγεθος του δωµατίου, τη διαθεσιµότητα του φυσικού φωτός και την επιλογή επίπλων. Υπάρχουν
πολλά στοιχεία που “παντρεύονται” όταν επιτευχθεί ο σωστός φωτισµός ο οποίος θα µετατρέψει ένα δωµάτιο σε ένα άρρηκτο συνδυασµό της λειτουργικότητας και του στυλ.

/////////////////////////////////////////

#Ask Greg