Τα φώτα της μεγάλης πόλης η ιδέα της μεγάλης ζωής, δελέασαν την Τούλα και κάπου στις αρχές του 1980  αποφάσισε να αφήσει την δουλειά της στην Αλεξανδρούπολη και να πάει στις μεγάλες αδελφές της στην Αθήνα. Εκεί γνώρισε τον Κώστα και τον αγάπησε. Χαρτοπαίχτης και «νοικοκύρης»… κουβαλούσε τα ψώνια.

Θαμώνας στα μπουζούκια αλλά πάντα με την Τούλα μαζί, ευχαριστιόταν αυτά τα μεγαλεία όμως ούτε είχε φανταστεί τι κρυβόταν από πίσω και τι θα γινόταν στο μέλλον.

Όταν έμπαιναν μέσα στα μπουζουξίδικα οι σερβιτόροι έτρεχαν να τους βάλουν στο πρώτο τραπέζι και να τους σερβίρουν. Η Τούλα άβγαλτη και νέα ένιωθε περήφανη. Όταν άρχισε να την παίρνει μαζί του στις λέσχες η Τούλα όμως βαριόταν και σιγά σιγά έμενε σπίτι μόνη της.

Ο Κώστας δεν μπορούσε να την παντρευτεί γιατί δεν είχε διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του έτσι έλεγε τουλάχιστον. Η Τούλα ντρεπόταν να έρθει στην Αλεξανδρούπολη αστεφάνωτη μαζί του και τα χρόνια περνούσαν. Το σπίτι τους είχε γίνει λέσχη και εκείνη σερβιτόρα, και όταν τελείωναν τα χαρτοπαίγνια, ο Κώστας έφευγε με τους φίλους του για τα μπουζούκια και έμενε μόνη της… Τώρα πια έμενε μόνη της για μέρες…

Η ζωή της είχε γίνει ανυπόφορη και το μόνο που ήθελε ήταν ένα παιδάκι έτσι και έγινε.  Δυο!!! Δίδυμα, ήταν έγκυος και ήταν δίδυμα.

Ο Κώστας όμως ούτε διαζύγιο έπαιρνε ούτε παιδιά ήθελε… άλλωστε είχε και άλλη σχέση εδώ και χρόνια με μια τραγουδίστρια… πριν γνωρίσει την Τούλα, ήταν πάντα ερωτευμένος μαζί της αλλά εκείνη ήταν παντρεμένη. Χρειαζόταν βέβαια μια γυναίκα στο σπίτι για να πλένει και να μαγειρεύει. Αλλά τώρα που η τραγουδίστρια χώρισε τι θα έκανε;

Τέλος καλοκαιριού 1980

Στον 4ο μήνα η Τούλα έριξε τα παιδία της. Την πήγε ο Κώστας σε μια ιδιωτική κλινική και το θέμα τέλειωσε εκεί. Η Τούλα δεν μπόρεσε να ξαναμείνει έγκυος ποτέ. Μετά από αυτό η Τούλα έφυγε για την Αλεξανδρούπολη για ένα ολόκληρο καλοκαίρι και όταν γύρισε σπίτι της στην Αθήνα η τραγουδίστρια είχε πάρει την θέση της. Μάλιστα μετά από λίγους μήνες ο Κώστας παντρεύτηκε με εκείνη την γυναίκα.

Είχε παλέψει σκληρά για δέκα χρόνια να τα βγάλει πέρα μόνη της στην Αθήνα. Είχε γνωρίσει κάποιον και είχαν παντρευτεί όταν εκείνη ήταν περίπου 44 χρονών. Εκείνος πέθανε γρήγορα και η Τούλα αναγκάστηκε να γυρίσει στο παλιό πατρικό της στην Αλεξανδρούπολη όπου ζει μέχρι και σήμερα.