Αλεξανδρούπολη: Μετανάστης εισήλθε στη χώρα και έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Την τελευταία του πνοή άφησε σε τροχαίο δυστύχημα μετανάστης ο οποίος βρισκόταν στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, όταν αυτό εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε λίμνη. Στο όχημα επέβαιναν συνολικά έξι μετανάστες.

Τραγικό θάνατο στον χώρο αποσκευών αυτοκινήτου βρήκε μετανάστης ο οποίος εισήλθε παράνομα στη χώρα όταν αυτό κατέπεσε σε λίμνη, αποτέλεσμα της επικίνδυνων ελιγμών που πραγματοποίησε ο διακινητής – οδηγός του οχήματος προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο.

Το δυστύχημα συνέβη την Τετάρτη (22/06) πλησίον του οικισμού Πυλαίας Έβρου. Αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης αλλά αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς εισήλθε σε αγροτικό δρόμο, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε λίμνη. Στο όχημα επέβαιναν συνολικά έξι μετανάστες που στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων, ένας εκ των οποίων εντοπίστηκε νεκρός στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου.

Διαβάστε ακόμη  Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ - Πώς συνέβη το δυστύχημα

Όπως διαπιστώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες έχει δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, ενώ ο διακινητής ο οποίος συνελήφθη στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Εξάλλου, σήμερα το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού με τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX, συνέλαβαν διακινητή ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ μετανάστες.

Σημειώνεται, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως και ο εν λόγω οδηγός του οχήματος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Πηγή news24/7