Απίστευτες εικόνες – Μεταφέρθηκαν 150 στρατιώτες στον Έβρο χωρίς κανένα μέτρο προστασίας!

Την ώρα που οι πολίτες καλούνται να επιδείξουν ατομική ευθύνη και η αυστηρότητα των μέτρων έχει εξαντληθεί στον τομέα αυτό, με τους περισσότερους να σέβονται τα μέτρα και να παραμένουν στο σπίτι, η πολιτεία δείχνει να ξεχνά την κρατική ευθύνη, τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις.

Απίστευτες εικόνες ανευθυνότητας καταγράφηκαν σε μεταφορά στρατιωτών από την Ήπειρο στον Έβρο. Όπως αναφέρει το www.epiruspost.gr, 150 στρατιώτες μεταφέρθηκαν χωρίς κανένα μέτρο ή μέσο προστασίας, στον Έβρο, από τα Γιάννινα, το Καλπάκι και την Άρτα.

Μάλιστα, εν μέσω της πανδημίας, υποχρεώθηκαν να ταξιδέψουν επί πολλές ώρες στοιβαγμένοι στα λεωφορεία! Χωρίς μάσκες, χωρίς γάντια, χωρίς κανένα απολυμαντικό! Τα λεωφορεία είναι υπερπλήρη, καθώς οι αρμόδιοι φαίνεται ότι ξέχασαν όλες τις οδηγίες που ισχύουν από την έναρξη της επιδημίας και μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμη  Ετοιμάζεται χρυσωρυχείο στη Βουλγαρία, στο ύψος του Διδυμοτείχου

Οι εικόνες που έστειλαν στρατεύσιμοι της Ηπείρου από τα λεωφορεία που τους μετέφεραν στον Έβρο είναι ενδεικτικές της κατάστασης και αποκαλυπτικές της αδιαφορίας για την προστασία των νέων…σημειώνει το epiruspost.gr.

Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια πηγή, σε όλους τους στρατιώτες δόθηκε μία σφραγισμένη μάσκα για προστασία από τυχόν χημικά (!) με την επισήμανση να μην την ανοίξουν αν δεν λάβουν εντολή!!!

Οι παρακάτω εικόνες από την μεταφορά των 150 στρατιωτών είναι ενδεικτικές της ανευθυνότητας…