1. Ποιός αναγνωρίζει τα πιστοποιητικά Cambridge English;

Τα πιστοποιητικά Cambridge English έχουν την μεγαλύτερη διεθνή αναγνώριση και περισσότερα από 20.000 πανεπιστήμια, εργοδότες και δημόσιους φορείς σε όλο τον κόσμο τα αναγνωρίζουν.  Τα πιστοποιητικά Cambridge English αναγνωρίζονται τώρα από περισσότερα από 10.000 πανεπιστήμια, από κρατικούς οργανισμούς ,συμπεριλαμβανομένων των αρμόδιων φορέων για τη μετανάστευση σε Αυστραλία και Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και από εταιρείες που δραστηριοποιούνται  σε τομείς όπως το λιανικό εμπόριο, τα οικονομικά και η βιομηχανία.

  1. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των εξετάσεων Cambridge;

Οι εξετάσεις  μπορούν να ανοίξουν τον δρόμο προς την ανώτερη εκπαίδευση, να βελτιώσουν τις ευκαιρίες απασχόλησης, και καθώς είναι αναγνωρισμένες παγκοσμίως, να αυξήσουν τις επιλογές των κατόχων πιστοποιητικών Cambridge για σπουδές ή εργασία. Με τις εξετάσεις Cambridge English , όχι μόνο διευκολύνεστε στην περιγραφή των γλωσσικών δεξιοτήτων που χρειάζεται το εκπαιδευτικό ίδρυμα η ή η επιχείρηση, αλλά αναβαθμίζετε και το προφίλ σας χάρη στους εκατοντάδες χιλιάδες υποψήφιους που διαθέτουν ήδη αυτές τις δεξιότητες.

  1. Τι ισχύει στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα τα πιστοποιητικά Cambridge English αναγνωρίζονται από κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς όπως το ΑΣΕΠ, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Aegean Airlines και η Deloitte.

  1. Ποιό είναι το μέλλον των πιστοποιητικών Cambridge English;

Ο αριθμός των οργανισμών που αναγνωρίζουν τα πιστοποιητικά Cambridge English έχει αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία πέντε χρόνια, επιβεβαιώνοντας τη φήμη τους ως τα πλέον αξιόπιστα κριτήρια αξιολόγησης της δεξιότητας στα αγγλικά . Είναι  λοιπόν φυσικό να περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη διεθνή αναγνώριση στο μέλλον.

  1. Ποια είναι τα οφέλη για τον μαθητή?

Από το 2006 σκοπός του κέντρου  ξένων  γλωσσών Μπαλτατζή-Nutbrown είναι η ποιοτική εκπαίδευση στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης . H προετοιμασία για τις εξετάσεις Cambridge English  βοηθούν τους μαθητές  μας να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να επικοινωνούν  με ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

  1. Για ποιά επίπεδα είναι δυνατή η προετοιμασία ?

Ως επίσημα συνεργαζόμενο κέντρο προετοιμασίας  εξετάσεων Cambridge, το κέντρο ξένων γλωσσών Μπαλτατζή-Nutbrown παρέχει  προετοιμασία για τις εξετάσεις όλων των επιπέδων με μεγάλη επιτυχία. Ο στόχος μας είναι οι μαθητές μας  να μάθουν σωστά την αγγλική γλώσσα και να πιστοποιήσουν επαρκώς και αξιόπιστα την γνώση τους .

  1. Είναι δύσκολες οι εξετάσεις  Cambridge?

Οι εξετάσεις Cambridge English είναι σχεδιασμένες για να αξιολογούν πώς οι μαθητές χρησιμοποιούν τα Αγγλικά για να επικοινωνούν στην καθημερινότητά τους. Στο κέντρο ξένων  γλωσσών Μπαλτατζή-Nutbrown εφοδιάζουμε τους μαθητές μας με τις επικοινωνιακές δεξιότητες που χρειάζονται για την καθημερινή επικοινωνία, την εργασία ή τις σπουδές τους, με αποτέλεσμα την επιτυχία τους στις εξετάσεις.

  1. Γιατί να επιλέξω το κέντρο ξένων γλωσσών Μπαλτατζή –Nutbrown;

Μετά από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο προετοιμασίας εξετάσεων αλλά και 10 χρόνια ως εξεταστές  προφορικών εξετάσεων Cambridge μπορούμε να εγγυηθούμε ότι στο κέντρο ξένων  γλωσσών Μπαλτατζή-Nutbrown  η επένδυση σας στην εκμάθηση αγγλικών έχει τις καλύτερες αποδόσεις και η επιτυχία σας στις εξετάσεις Cambridge είναι εξασφαλισμένη.

 

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μπαλτατζή Nutbrown

ΕΛΕΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ 24

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

(Περιοχή Αγ.Ελευθερίου)

ΤΗΛ&FAX: 2551084560

Κιν.: 6974878329