Μάτζικα – Το Κάλεσμα του Πεπρωμένου: Το εξαίρετο νέο λογοτεχνικό εγχείρημα του Δημήτρη Μανδάνη

Το νέο βιβλίο του Αλεξανδρουπολίτη συγγραφέα, πραγματεύεται τον φόβο των ανθρώπων για το άγνωστο και την απέχθεια για οτιδήποτε το ισχυρότερο. Εξαιτίας αυτής την απέχθειας, καταδικάζεται κάθε μάτζικα σε θάνατο.

Αναλυτικότερα η υπόθεση που πραγματεύεται, το νέο λογοτεχνικό εγχείρημα του Αλεξανδρουπολίτη συγγραφέα Δημήτρη Μανδάνη

Σε έναν κόσµο όπου το µάτζικα ήταν ξεχασµένο για αιώνες, η µυστηριώδης αυτή δύναµη αρχίζει να παρουσιάζεται ξανά σε όλο και περισσότερους ανθρώπους, από τις µεγαλύτερες πόλεις µέχρι και τα πιο αποµακρυσµένα χωριά κάθε βασιλείου.

Ο φόβος των ανθρώπων για το άγνωστο και η απέχθεια για οτιδήποτε ισχυρότερο καταδικάζουν κάθε µάτζικα σε θάνατο. Ένας ανιχνευτής ονόµατι Ζάρεν αναλαµβάνει τη διάσωση ανυπεράσπιστων µάτζικα από την οργή των ανθρώπων. Σε ένα από τα ταξίδια του ανακαλύπτει τον Λύριαν, έναν νεαρό µάτζικα του οποίου οι δυνάµεις κρύβουν πολλές χιλιάδες στροφές σκοτεινής ιστορίας. Ο Ζάρεν, αρνούµενος να πιστέψει στο πεπρωµένο που έχει οριστεί για τον Λύριαν, ρισκάρει τη ζωή του µε σκοπό να τον βοηθήσει να επιλέξει µόνος του το µονοπάτι που θα ακολουθήσει.

Διαβάστε ακόμη  Ενθαρρυντικά τα νέα από τις κούρνιες της ηπειρωτικής χώρας. 29 Όρνια σε κούρνιες εντός του Εθνικού Πάρκου της Δαδιάς - Η μεγαλύτερη μέτρηση της δεκαετίας

Ως αποτέλεσµα των πράξεών του, ξυπνάει ένα µεγαλύτερο κακό και έρχεται αντιµέτωπος µε ισχυρές δυνάµεις, οι οποίες θέλουν να αποτρέψουν τον Λύριαν από το να ξεκλειδώσει τις πραγµατικές του ικανότητες.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι σε ένα φανταστικό σύµπαν, όπου ξεκινά ένας µοναχικός και ανελέητος αγώνας ενάντια στο απόλυτο χθόνιο Κακό, αλλά και στο
ανθρώπινο µίσος.