Φήμες για εμπλοκή πολιτικού της Θράκης στο κύκλωμα μαστροπείας της Θεσσαλονίκης

Φήμες που, ακόμη και με την υποψία ότι μπορεί να αποδειχθεί ότι ευσταθούν, προκαλούν αποτροπιασμό, κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία. Σύμφωνα με αυτές, γνωστό πολιτικό πρόσωπο της Θράκης εμπλέκεται στην υπόθεση κυκλώματος μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη.

Η ύπαρξη ή μη του κυκλώματος, που αποτελεί προϊόν έρευνας από τις αρμόδιες αρχές, ήρθε στην επιφάνεια μετά την καταγγελία του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά.

Ρόλο – κλειδί στην αποκάλυψη της υπόθεσης, που πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως έγινε προσπάθεια να ‘θαφτεί’, λόγω των κατηγοριών που φαίνεται πως αφορούν πρόσωπα από ισχυρές οικογένειες της χώρας, παίζει ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, ο οποίος μέσα από το προφίλ του στα social media, συνεχίζει να δέχεται και να διοχετεύει καταγγελίες και πληροφορίες για πρόσωπα που έχουν τεθεί στο στόχαστρο των αρχών.

Μία τέτοια καταγγελία, υπό τη μορφή μηνυμάτων στο messenger, από χρήστη που δεν φαίνονται τα στοιχεία του, δημοσιεύτηκε στο προφίλ του Ηλία Γκιώνη στο Instagram, κι αναφέρει το επίθετο ενός πολιτικού από την περιοχή μας, τον οποίο ο αποστολέας του μηνύματος παρουσιάζει με μάλλον λανθασμένη ιδιότητα –  κατά το ήμισυ τουλάχιστον.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο κατηγορείται ότι «είναι μέλος κυκλώματος που καλεί κορίτσια σε πάρτι»…  

Αν όντως πρόκειται για το άτομο αυτό ή για μία λάθος πληροφορία, θα αποδειχθεί στην πορεία, όσο προχωρούν και οι έρευνες των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναφορικά με αυτή την υπόθεση, δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα…