Γαλαντόμος αποδείχθηκε ο Άγιος για δύο τυχερούς πολίτες σε Αίγιο και Αλεξανδρούπολη

Το νέο τζακ ποτ στο τζόκερ στρέφει όλα τα βλέμματα στους νικητές της δεύτερης κατηγορίας που στην κλήρωση της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου ήταν δύο. Τα τυχερά δελτία κατατέθηκαν σε πρακτορεία της Αλεξανδρούπολης και στο Αίγιο της Αχαϊας. Οι τυχεροί παίκτες πόνταραν λίγα χρήματα που όμως αποδείχθηκαν αρκετά για να τους δώσουν βαθιά οικονομική ανάσα. Μπορεί οι ίδιοι να σκέφτονταν ότι έφτασαν μια ανάσα από τα εκατομμύρια της πρώτης κατηγορίας, όμως ακόμα και έτσι τα 30.915 ευρώ που κερδίζει ο καθένας δεν είναι λίγα.

Το δελτίο που κατατέθηκε σε πρακτορείο της Αλεξανδρούπολης, κόστιζε μόλις 2 ευρώ. Επρόκειτο για μια απλή συμμετοχή, με τους αριθμούς να συμπληρώνει μόνος ο κάτοχος του δελτίου. Αντίθετα στο νικηφόρο δελτίο από το Αίγιο, οι αριθμοί συμπληρώθηκαν τυχαία από τη μηχανή του καταστήματος. Αυτό το δελτίο, όπως βλέπουμε στη διαλογή, είχε κόστος 3 ευρώ. Οι δύο παίκτες έμαθαν τα ευχάριστα τη νύχτα, λίγο μετά την κλήρωση.

Διαβάστε ακόμη  Νικόλας Αγγελίδης:«ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ» - Το ημερολόγιο του αγώνα ενάντια στο μαύρο της ΕΡΤ

Στην πρώτη κατηγορία είχαν συγκεντρωθεί 2.347.000 ευρώ και μετά το χθεσινό τζακ ποτ, περιμένουν τους νικητές τουλάχιστον 2.700.000 ευρώ. Ο μαγικός αριθμός του τζόκερ ήταν ο 6. Αυτός δεν είχε συμπληρωθεί σε κανένα από τα δύο τυχερά δελτία. Αναλυτικά οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι: 11, 14, 34, 39, 44 και Τζόκερ ο αριθμός 6.

Πηγή: newsit.gr