Γεμιστά μανιτάρια porto bello με ολόκληρο αυγό

Εκπληκτική γεύση σε μια συνταγή με λίγες θερμίδες!

Συστατικά:

-Αυγά όσα τα μανιτάρια (Εγώ έριξα και κάνα δυό χύμα στο ταψί)
-Φέτες κίτρινο τυρί που λειώνει τόσες ώστε να τα σκεπάσουν
-Αλάτι για τα μανιτάρια
-Ελαιόλαδο για ψεκασμό των μανιταριών

Τί κάνουμε:

-Καθαρίζουμε τα μανιτάρια από χώματα και τους βγάζουμε τα ποδαράκια. Τα βάζουμε στο ταψί και τα -ψεκάζουμε με το λάδι, πασπαλίζουμε αλάτι και ρίγανη και τα ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς!
-Όταν ψηθούν έχουν βγάλει ζουμί το οποίο ρίχνουμε στο ταψί. Μαζύ με το ζουμί των μανιταριών φεύγει καιτο λάδι που βάλαμε! Σπάμε από ένα αυγό στην κοιλότητα κάθε μανιταριού και αν θέλουμε και χύμα στο ταψί!
-Τα σκεπάζουμε με τις φέτες τυριού και ψήνουμε ώσπου να λειώσει το τυρί!

Συντάκτης: Τατιάνα Αρβανίτη

Το blog μαγειρικής της Τατιάνας