Για μια υπόθεση με πολλά… «παράξενα» μίλησε ο  Γ. Ματζουράνης σχετικά με το σκάνδαλο Novartis και τους εμπλεκόμενους σε αυτό.  

Για μια υπόθεση με πολλά… «παράξενα» μίλησε ο δικηγόρος του δημοσιογράφου Κώστα Βεξαβάνη σχετικά με το σκάνδαλο Novartis και τους εμπλεκόμενους σε αυτό. Αναφέρθηκε σε μια καθαρά πολιτική υπόθεση – πολιτική δίωξη που έχει ως στόχο να μετατρέψει αυτούς που μέχρι σήμερα χαρακτήριζαν «ανέγγιχτους» σε κάποιους που δέχονται τις συνέπειες των πράξεων τους.

Να θυμίσουμε ότι μετά από αίτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη εμφανίστηκε την Τετάρτη ενώπιον της Επιτροπής για την καταπολέμηση της Διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Γιάννης Ματζουράνης  αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού, ο οποίος χαρακτήρισε τους εξεταζόμενους ως «συμμορία» πριν καν βγει επίσημη ετυμηγορία από τις δικαστικές αίθουσες.

Διαβάστε ακόμη  Κυριάκος Αργυρόπουλος: Αποβολή, διαπόμπευση, λοβοτομή

Σχετικά με τους δημοσιογράφους που κατηγορούνται (Βαξεβάνης-Παπαδάκη) μίλησε ουσιαστικά για φίμωση του τύπου αφού παρά το γεγονός ότι δημοσίευσαν άρθρα ύστερα από έρευνα βρέθηκαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Κατέληξε πως η «πίεση» σε δημοσιογράφους, η οποία μεταφράζεται σε απαίτηση υπέρογκων ποσών καθώς και απειλές ισχύει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.