Για την αποκατάσταση των ζημιών του Ερυθροποτάμου και την ολοκλήρωση  της Υπογειοποίησης του αρδευτικού έκανε λόγο προς τον Υπουργό ο Ρ. Χατζηγιάννογλου  

Tην Δευτέρα (4/4) ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου είχε την τιμή να παρευρεθεί στην ημερίδα με θέμα ”Προσκλήσεις και Νέα Δεδομένα-Ενίσχυση Αγροτικής Παραγωγής” όπου διοργάνωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δημητριακών Ορεστιάδας ”Η ΕΝΩΣΗ ” με κύριο ομιλητή τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργαντά Γεώργιο. 

Στον ολιγόλεπτο χαιρετισμό που απηύθυνε προς τον κ .Υπουργό , αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη διενέργειας αναδασμών, οι οποίοι έχουν σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια και σε πολλές περιοχές δεν έχουν γίνει ποτέ, στα προβλήματα των πλημμυρών και καταστροφών στην κοιλάδα του Ερυθροποτάμου με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι επί δεκαετίες δίχως να έχει δρομολογηθεί η διαδικασία για  την οριστική αποκατάσταση της περιοχής. Επίσης, την επίσπευση διαδικασιών για την υλοποίηση του έργου Υπογειοποίησης του αρδευτικού δικτύου της κοιλάδας του Ερυθροποτάμου όπως επίσης και στην απομάκρυνση των  αδρανών υλικών από τα αναχώματα τα οποία αποτελούν αγκάθι στις καλλιέργειες τον ντόπιων παραγωγών.

Διαβάστε ακόμη  Ο περιφερειάρχης και το τουρκικό Προξενείο