Γκότσης για «λουκέτο» στην Εθνική: Τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις


Από τις 16 Ιουλίου, το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Φερών μεταφέρεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα συνεχίσει τη λειτουργία του, εξυπηρετώντας καλύτερα τους πολίτες, όπως αναφέρει η τράπεζα, σε μήνυμά της προς τους πελάτες της. 

Την ίδια στιγμή, πληθαίνουν οι αντιδράσεις στις Φέρες, για μία ακόμη κίνηση υποβάθμισης της περιοχής και ταλαιπωρίας των κατοίκων, που κάνουν λόγο για κοροϊδία. 

Στο μήνυμά της, πιο αναλυτικά, η Τράπεζα αναφέρει:

“Αγαπητέ Πελάτη, στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε συνεχώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες που ικανοποιούν τις τραπεζικές σας  ανάγκες. Γι’ αυτό, προχωράμε σε μεταφορά των εργασιών συγκεκριμένων Καταστημάτων, σε Καταστήματα που καλύπτουν ένα διευρυμένο σύνολο τραπεζικών υπηρεσιών και προϊόντων, αποσκοπώντας στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Σας ενημερώνουμε ότι από 16/07/2021, το Κατάστημα ΦΕΡΩΝ μεταφέρεται και θα λειτουργεί πλέον στο: 

Κατάστημα: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 

Διεύθυνση: ΛΕΩΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 240

Τηλέφωνο: 2551053419

Όλη η ομάδα Ιδιωτών στο νέο Κατάστημα εξυπηρέτησης είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί και να σας προσφέρει ένα αναβαθμισμένο επίπεδο εξυπηρέτησης. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας».

Αντίδραση από Γκότση 

Σε ανάρτησή του, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης καυτηριάζει την στάση της δημοτικής αρχής, που αντιδρά απλώς για να αντιδράσει , με την κινητοποίηση που προγραμματίστηκε κατόπιν εορτής για τις 9 Ιουλίου.

«Να και το άγγελμα της Εθνικής στα κινητά μας. Δεν κλείνει το κατάστημα των Φερών λένε, απλά μεταφέρετε στην Αλεξανδρούπολη, για την καλύτερη εξυπηρέτηση μας. Να πάρει ευχή και εμείς νομίζαμε ότι έκλεινε. Κάτι σαν τον Α! Παιδικό δηλαδή, δεν κλείνει απλώς μεταφέρεται στον Β! Μάλλον για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Κατά τα άλλα, εμείς σήμερα κάναμε σύσκεψη με την παρουσία των βουλευτών κ. Δερμεντζόπουλου και κ. Κελέτση των συνεργατών του κ. Δημοσχάκη και κ. Γκαρά με την απουσία του κ. Ζαμπούκη (δεν ήταν μάλλον κάτι που ταιριάζει στο στύλ του). Με μια απορία να αιωρείται στην ατμόσφαιρα για το αν τελικά έκλεισε ραντεβού με το Δ.Σ. της Εθνικής. Γιατί πήγε στην Αθήνα, αλλά έδωσε το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου,  δεν είχε ραντεβού, αλλά συνάντησε την υπεύθυνη των υποκαταστημάτων, η οποία αφού στην ουσία είναι υπάλληλος, δεν του έδωσε καμία απάντηση. Πέρασαν έκτοτε κοντά στις 10 ημέρες, αλλά ραντεβού πουθενά. Εμείς βέβαια δώσαμε στο κατάστημα των Φερών, άλλο ψήφισμα καμία σχέση με αυτό του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί κατάλαβαν όλοι, ότι εκείνο έγινε για να γίνει και απουσίαζαν τα βασικά μας επιχειρήματα. Θέλουμε την Παρασκευή να κάνουμε κινητοποίηση, αλλά ο Αντιδήμαρχος δεν μπορεί να κάνει ένα πανό γιατί αυτός δεν ξέρει πως γίνεται από τον Δήμο και το αρνήθηκε. Ευτυχώς, η Ένωση Επαγγελματιών ήρθε να σώσει το κύρος μας. Όλα αυτά και πολλά άλλα βέβαια, δεν συμβαίνουν στην χώρα του ονείρου. Συμβαίνουν στον Δήμο της Αλεξανδρούπολης. Τρέχουμε τώρα, πίσω από τις εξελίξεις, πυροβολώντας με άσφαιρα για να δείξουμε απλώς ότι υπάρχουμε. Μας τη λένε κιόλας. Μας κάνετε αντιπολίτευση. Όχι θα γίνουμε και χειροκροτητές της ανεπάρκεια σας».