Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Αλεξανδρούπολη:Η ερώτηση στον Πρωθυπουργό που προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης

Αλεξανδρούπολη:Η ερώτηση στον Πρωθυπουργό που προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης

«Γιατί τρέμει τον έλεγχο της ΑΔΑΕ στους παρόχους και με θράσος καλεί την Ανεξάρτητη Αρχή να συμμορφωθεί με τον νόμο συγκάλυψης που ψήφισε;», ρωτάει τον πρωθυπουργό η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή την απάντηση που έδωσε στην ερώτηση της «Εφ.Συν.» για την πρωτοφανή γνωμοδότηση Ντογιάκου και την ΑΔΑΕ.

Αναλυτικά η δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

«Αντί ο κ. Μητσοτάκης να παριστάνει τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας στον Έβρο να πει γιατί η ΕΥΠ άκουγε τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων»

Αντί ο κ. Μητσοτάκης να παριστάνει τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας και να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στον Έβρο, καλό είναι να εξηγήσει στον ελληνικό για ποιο λόγο παρακολουθούσε όλη την ηγεσία των ενόπλων δυνάμενων. Ποιος ο δήθεν εθνικός λόγος που η ΕΥΠ άκουγε τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, τον Σύμβουλο εθνικής ασφάλειας και τους επικεφαλής των εξοπλιστικών προγραμμάτων; Εκτός και αν όλα είναι ψέματα. 

Αν είναι ψέματα όμως, γιατί τρέμει τον έλεγχο της ΑΔΑΕ στους παρόχους και με θράσος καλεί την Ανεξάρτητη Αρχή να συμμορφωθεί με το νόμο συγκάλυψης που ψήφισε;

Ό,τι και να κάνει, η αλήθεια θα βγει στο φως και τότε ο υπονομευτής της δημοκρατίας και της εθνικής ασφάλειας θα πρέπει να αφήσει την υποκρισία και να λογοδοτήσει.

Δείτε την ερώτηση που απηύθυνε στον Πρωθυπουργό ο δημοσιογράφος Αντώνης Τελόπουλος, προκαλώντας την αντίδραση της αντιπολίτευσης…

Διαβάστε ακόμη  Αναβάλλεται η επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη