Στην κριτική που ασκεί η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης απάντησε η παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη αναφορικά με την τουριστική προβολή του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται πως η παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη, πρόσφατα, με ανάρτησή της στο Facebook, καυτηρίαζε την επιλογή φωτογραφίας για την προβολή της περιοχής μας, από κάποια παραλία, που όπως υποστήριζε, δεν θυμίζει Αλεξανδρούπολη.

«Πού είναι αυτή η πράσινη θάλασσα να πάμε κι εμείς;

Που ενώ είναι Γεωργία Βασιλειάδου την κάνατε Έρρικα Μπρόγιερ;;

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ…

Τόσα φίλτρα , ούτε στα ελαιοτριβεία!!»

Απαντώντας, η παράταξη «Δήμος για όλους – Πρώτα Εσύ», μεταξύ άλλων, υπογραμμίζει πως «η Αλεξανδρούπολη βγήκε πλέον από το καβούκι της εσωστρέφειας που την είχαν φυλακίσει με την ανικανότητα τους επί 9 χρόνια».

Αναλυτικά:
«Η παράταξη ΠΠ – ΒΛ, έγινε αποδέκτης της τουριστικής προβολής του Δήμου Αλεξανδρούπολης και επιθυμεί να γνωρίσει την πόλη μας.

1. Μέσω τοπικών ΜΜΕ, τους ξεναγούμε παρακάτω στη θάλασσα και στις παραλίες μας.

Διαβάστε ακόμη  Ανεμβολίαστοι υγειονομικοί Έβρου: θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε

2.  Μπορεί στις φωτογραφίες, οι “ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ” να βλέπουν την Γεωργία Βασιλειάδου, την Σαπφώ Νοταρά, τον Βασίλη Αυλωνίτη, τον Ορέστη Μακρή και  άλλες Θεές και Θεούς του Ελληνικού κινηματογράφου.

Οι υπόλοιποι άνθρωποι βλέπουν απλά ένα πανέμορφο τόπο.

3.  Ελπίζουμε οι ΠΠ – ΒΛ να άνοιξαν καλά τα μάτια και την ψυχή τους και να αντιλαμβάνονται πλέον ότι πρόκειται για παραλίες της Αλεξανδρούπολης και όχι του Αγίου Μαυρικίου, των Σεϋχελλών, των Φίτζι η των Μπορα-Μπορα.

4.  Μιλούν για φίλτρα οι: Εγγαστριμυθος, Πραιτωριανός, Δωδεκαδακτύλος, Ασυμβίβαστος, Μακιαβέλι, Εκατόνταρχος, Οξύρρυγχος, Αναποφάσιστος, Αοριστίες κ.α 

Πράγματι έχουν οξύ χιούμορ αυτοί οι Πολίτες που επέλεξαν να βάλουν φίλτρο στην προσωπικότητα και στο όνομα τους.

Ας χαίρονται μεταξύ τους, γιατί η Αλεξανδρούπολη βγήκε πλέον από το καβούκι της εσωστρέφειας που την είχαν φυλακίσει με την ανικανότητα τους επί 9 χρόνια!

Έρχονται και δυνατότερα!

Ας ετοιμάσουν πλερέζες…».

https://www.facebook.com/PoliPolites/photos/a.519704451467863/3907153736056234/