Μία μικρή «ζούγκλα» και στο ΚΕΓΕ

Παράπονα και καταγγελίες έρχονται καθημερινά στο φως για την κατάσταση που επικρατεί σε όλο το Δήμο Αλεξανδρούπολης, στο κέντρο, τις γειτονιές, τους οικισμούς, σχετικά με τα χόρτα που έχουν καταπιεί πεζοδρόμια, παιδικές χαρές, δρόμους και αλάνες. 

Άλλη μία διαμαρτυρία έρχεται από την περιοχή του ΚΕΓΕ, εκεί όπου, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες από την ομάδα «Φωτογραδίζουμε τα κακώς κείμενα στην Αλεξανδορύπολη», επικρατεί μία μικρή ζούγκλα μέσα στην παιδική χαρά.

Η μόνιμη δικαιολογία του Δήμου είναι ότι δεν υπάρχει προσωπικό, ενώ οι εργαζόμενοι προβλέπουν ιδιωτικοποίηση του πρασίνου, ίσως και της καθαριότητας. Η δυναμική διεκδίκηση μόνιμων προσλήψεων από το κράτος, για ειδικότητες μάλιστα που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, είναι μονόδρομος για τη δημοτική αρχή. Ελπίζουμε το θέμα αυτό να το έθεσε ο κ. Δήμαρχος στον Υπουργό Εσωτερικών στη σύσκεψη στο Νομαρχείο και να μην αρκέστηκε μόνο στο να τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και να του απευθύνει προσκλήσεις για να κάνει διακοπές στη Θράκη με την οικογένειά του…