Ν. Γκότσης: “Οι αγώνες για τον τόπο μας θέλουν θυσίες”.Αυταρχική και κάκιστη η συμπεριφορά της κ. Ποϊραζίδου.

 Οι αγώνες για τον τόπο μας θέλουν θυσίες, δεν κάνουμε πίσω δηλώνει ο πρώην αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης  με αφορμή τα όσα συνέβησαν έξω από τον Α΄ Παιδικό Σταθμό της Δημοτικής ενότητας Φερών. Προηγήθηκε η  σύλληψή του μετά από σχετική κατάθεση της προέδρου του Πολυκοινωνικού του δήμου Αλεξανδρούπολης Αλεξάνδρας Ποϊραζίδου.

Ο Νίκος Γκότσης στην πρώτη του ανάρτηση μετά την σύλληψη του, κάνει σαφείς υπαινιγμούς για “ψευδείς αναφορές”  τονίζοντας ταυτόχρονα τη θετική του στάση για την δημιουργία ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ αλλά όχι μέσα από κατάργηση άλλης υπάρχουσας δομής.

Σε νεότερη ανάρτηση ο κ. Γκότσης, κάνει αναφορά στην απομάκρυνση του  κ. Ραπτόπουλου από το Πολυκοινωνικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η απώλεια του οδήγησε την κυρία Ποϊραζίδου σε αυταρχικές και κάκιστες συμπεριφορές.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Γκότσης μόλις έμαθε ότι αναζητείται παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη. Στην συνέχεια έδωσε κατάθεση και με εντολή εισαγγελέως αφέθηκε ελεύθερος. 

Διαβάστε ακόμη  Πολιτική δραστηριότητα ΚΟ ΑΜΘ του ΚΚΕ

Το ίδιο πρωί για τον ίδιο λόγο συνελήφθησαν δυο ακόμα αυτοδιοικητικοί της Δημοτικής Ενότητας Φερών, η πρόεδρος της Καβυσσού Λίτσα Κουρτέση και ο κοινοτικός σύμβουλος Φερών Βάσος Παντελίδης οι οποίοι επίσης μετά την κατάθεσή τους αφέθησαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Δείτε την ανάρτησή του Ν. Γκότση:

Οι αγώνες για τον τόπο μας θέλουν θυσίες . Δεν κάνουμε πίσω στις απειλές και στις ψευδείς αναφορές Το ψέμα έχει κοντά πόδια Εμείς δεν μπαίνουμε σε διλήμματα η Α! Παιδικός Σταθμός η ΚΔΑΠ ΜΕΑ λέμε από την αρχή ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ Η ανάπτυξη δεν έρχεται με κατάργηση και κλείσιμο δομών. Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση.

Και η επόμενηανάρτηση : 

Αυτή είναι αυτοδιοικητική στάση και διάθεση συναίνεσης. Η απώλεια του Ν. Ραπτόπουλου από το Πολυκοινωνικό οδήγησε σε συμπεριφορές αυταρχισμού και κάκιστης συμπεριφοράς της κ. Ποϊραζίδου.