ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΕΒΡΟΥ / Ο κ. Μητσοτάκης  ξέχασε να εγκαινιάσει το δικό του έργο, τη δομή φιλοξενίας στο Φυλάκιο της Ορεστιάδας. 

Ο Ολετήρας του Έβρου, ο άνθρωπος που θυσιάζει το νομό μας για επικοινωνιακές του επιδιώξεις, δεν δίστασε να παρουσιάσει έργα ως δικά του αυτά που είχε δρομολογήσει και είχε ξεκινήσει η κυβέρνηση  του Αλέξη Τσίπρα.

Ο υπηρέτης των ξένων και ντόπιων συμφερόντων, που παρά της  αντιδράσεις του συνόλου των πολιτών του Έβρου, προχωράει στην κατασκευή της δομής φιλοξενίας στο Φυλάκιο της Ορεστιάδας, ήρθε στον τόπο μας για να εξαπατήσει για μια ακόμη φορά του; πολίτες του…αυτό ξέρει να το κάνει καλά, είναι το  “προταίρημα” του.

 κ. Μητσοτάκη η Μονάδα Επεξεργασίας Απρριμάτων δεν είναι δικό σας έργο, ούτε βέβαια το LNG , δικό σας  έργο είναι η ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑΣ στο Φυλάκιο Ορεστιάδας.

Δικό σας έργο είναι η υποβάθμιση των σχολών του βορείου Έβρου, το κλεισιμο Νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο.

Δικό σας έργο είναι το κλείσιμο των υποκαταστημάτων των τραπεζών , το κλείσιμο των ΕΛΤΑ στα κεφαλοχώρια του νομού, όπως και η δραματική υποβάθμιση των περιφερειακών ιατρείων 

Το  δικό σας όραμα για τον Έβρο κ. Μητσοτάκη είναι να γίνει προκεχωρημένο  Φυλάκιο της Δύσης και των χωρών του Βίσεγκραντ.  Στηρίζετε με μανία την πρόταση για το νέο σύμφωνο Μετανάστευσης και ασύλου, που  θεωρεί την ζώνη στα σύνορα  όπου γίνεται ο προέλεγχος, μη Ευρωπαική περιοχή  με συνέπεια να μετατρέπεται  αυτός ο ευλογημένος τόπος σε αποθήκη ψυχών.

Γιατί δεν πήγατε να επιθεωρήσετε και τον “Φράχτη” στο “Μελισσοκομείο” στις Φέρες;

Διαβάστε ακόμη  Πολιτική δραστηριότητα ΚΟ ΑΜΘ του ΚΚΕ

Ναι εκεί που δεν μαλώσατε για λίγα στρέμματα όπως είπε ο υπουργός σας των εξωτερικών. 

Αυτός ο μάστορας του ψεύδους , ο οποίος εχει ομολογήσει ότι δεν τον ενδιαφέρει η ουσία αλλά η επικοινωνία, έστησε παιχνίδια για να εμφαστεί στα μεγάλα αστικά κέντρα ως ο  σκληρός που προστατευει τα σύνορα…. Ταυτόχρονα δεν “μαλώνει΄στο “μελισσοκομείο” και παρατηρεί  για εξη μήνες το oruc reis   να κάνει έρευνες παραβιάζοντας τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Αυτός ο παραπαίων πλεόν πρωθυπουργός , νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδεύει τους  φιλότιμους κατοίκους του Έβρου 

Νομίζει  ότι ειναι   αβανάκηδες- αχμάκηδες, μάλλον   μπερδεύει το φιλότιμο με την ανοησία, σύντομα όμως και  συμπατριώτες μας θα τους επιστρέψουν το βαρύ  λογαρισμό 

Στις 15 Μαϊού και οι Εβρίτες θα στείλλουν ηχηρό μήνυμα με την συμμετοχή τους στις εκλογές για πρόεδρο και κεντρική επιτροπή του κόμματος μας.

Η ώρα για να φύγει η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε ο τύπος έφτασε. 

Ο κ. Μητσοτάκης, μόνο μία υπηρεσία μπορεί να προσφέρει στη χώρα και στο λαό , να προκηρύξει άμεσα εκλογές 

Αλεξανδρούπολη 4-5-2022  

                                                                             Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έβρου