Ο χώρος αναψυχής του Άβαντα ξαναγεννιέται!

Την πλήρη αναδιαμόρφωση και αναβάθμιση του χώρου αναψυχής «Κρύα Βρύση» στον οικισμό του Άβαντα ανέλαβε ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής, με τη στήριξη της Δασικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης.

Σημείο αναφοράς, από το παρελθόν στο μέλλον

«Καθαρίσαμε, βάψαμε, δημιουργήσαμε ξανά τον χώρο όπως πρέπει, έναν χώρο που, όσον αφορά τις υποδομές του, βρισκόταν παραμελημένος και κατεστραμμένος» δήλωσε στο Αlexpoli.gr ο Γεώργιος Χατζηγεωργίου, ταμίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Άβαντα. Με τη βοήθεια της Δασικής Υπηρεσίας και του δασάρχη Γιώργου Πιστόλα, εξάλλου, προμηθεύτηκαν 4 νέα παγκάκια για τις ανάγκες των κατοίκων που επισκέπτονται τον χώρο.

«Το έργο ξεκίνησε από τη Μ. Δευτέρα και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, ενώ σκοπεύουμε να εργαστούμε και όλο το καλοκαίρι για να διαμορφώσουμε τον χώρο» κατέληξε ο κ. Χατζηγεωργίου, προσκαλώντας όσους ενδιαφέρονται στα εγκαίνια της αναβαθμισμένης «Κρύας Βρύσης» του Άβαντα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου στην εκκλησία του Αγ. Αθανασίου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του κ. Χατζηγεωργίου τόσο από τα νέα βαμμένα παγκάκια όσο και από τις φυτεύσεις λουλουδιών σε ειδικά διαμορφωμένα παρτέρια: