Αρχική ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥ Δικαίων: Πανηγύρια της ΝΔ επειδή μια συνταξιούχος γιατρός δεν μπορεί να...

ΚΥ Δικαίων: Πανηγύρια της ΝΔ επειδή μια συνταξιούχος γιατρός δεν μπορεί να συνταξιοδοτηθεί!

Τι κι αν συνταξιοδοτήθηκε, οι τρομερές ελλείψεις και η πλήρης εγκατάλειψη των δομών υγείας του Έβρου από την κυβέρνηση της ΝΔ δεν της επιτρέπουν να αποχωρήσει από τη θέση της μοναδικής παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Δικαίων, προτού κινηθούν οι χρονοβόρες διαδικασίες (που θα έπρεπε να είχαν κινηθεί εδώ και πολύ καιρό) για την αντικατάστασή της (αν αυτή τελικώς επέλθει, δηλαδή αν βρεθεί γιατρός που να θέλει να υπηρετήσει στα μέρη μας…)

Προς τιμήν της βέβαια η εν λόγω γιατρός είχε προσφερθεί από πριν να παραμείνει στο πόστο της, έως ότου βρεθεί νέος παιδίατρος για το Κέντρο Υγείας.

Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός ότι το Υπουργείο ενέκρινε την παράταση της θητείας μίας συνταξιούχου γιατρού, παρουσιάζεται ως τεράστιο επίτευγμα που αξίζει συγχαρητηρίων. Εκεί φτάσαμε… Να πανηγυρίζουμε που ένας άνθρωπος δεν μπορεί να αποχωρήσει μετά από δεκαετίες κοπιαστικής εργασίας επειδή το ελληνικό κράτος είναι αργόσχολο και αδιάφορο.

Διαβάστε ακόμη  Πανελλήνιο Εφήβων Final 4: Με το «δεξί» ο Εθνικός, 3-2 σε ματς «θρίλερ» τον Πανερυθραϊκό

Για του λόγου το αληθές διαβάστε την παρακάτω ανάρτηση του βουλευτή Σταύρου Κελέτση, που αντί να απαιτήσει οι αντικαταστάσεις των γιατρών να γίνονται προτού οι συνάδελφοί τους βγουν στη σύνταξη, συγχαίρει το Υπουργείο!

«Εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την άμεση ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημα της κοινωνίας του Τριγώνου και του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, παράτασης της παραμονής της Παιδιάτρου που υπηρετεί στο Κέντρο Υγείας Δικαίων. Έτσι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου όσον αφορά την συγκεκριμένη ειδικότητα που εξυπηρετεί κυρίως τα νέα ζευγάρια που μένουν εκεί. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης δημόσια τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου για την συνεργασία που είχαμε για το συγκεκριμένο θέμα και την άμεση κινητοποίησή του!»