Τρία χρόνια χρειάστηκε η δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη για να ολοκληρώσει τις διαδικασίες και να λάβει το ειδικό σήμα λειτουργίας για τα ιαματικά λουτρά της Τραϊανούπολης, τα οποία έχουν απαξιωθεί πλήρως και για να είναι ξανά σε θέση να λειτουργήσουν, όπως και το ξενοδοχείο, θα χρειαστεί πολύς χρόνος και πολύ χρήμα. 

Ούτε αυτό, όμως, αλλά ούτε και η μεγάλη αυτή καθυστέρηση (για την οποία ο δήμος δεν φταίει σε τίποτα, η κακιά υπηρεσία του υπουργείου τουρισμού φταίει για όλα)  δεν πτόησε τη δημοτική αρχή που έχει ξεσπάσει σε ξέφρενους πανηγυρισμούς επειδή πήρε το σήμα.

Η Αντιδήμαρχος Ελένη Ιντζεπελίδου μάλιστα έγραψε στο facebook, σχεδόν μη μπορώντας να πιστέψει την εξέλιξη: «Άνοιξε ο δρόμος για την λειτουργία των θεραπευτικών ιαματικών λουτρών Τραϊανούπολης!!!Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης από σήμερα διαθέτει το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών της έπειτα από την στοχευμένη προσπάθεια του προέδρου της ΤΙΕΔΑ Αναστάσιου Σεραφειμίδη !!!! Είμαστε σε εγρήγορση να λειτουργήσουν το συντομότερο δυνατόν ώστε να ανοίξει ένας νέος κύκλος οικονομίας τόσο για την τοπική κοινωνία  των Λουτρών αλλά και ολόκληρου του Δήμου!!!»

Διαβάστε ακόμη  Κακοκαιρία Άριελ: Άστατος ο καιρός σε όλη την χώρα με βροχές και καταιγίδες

Παραβλέπουμε ότι συγχαίρει τον εδώ και λίγους μήνες μόνο πρόεδρο κ. Σεραφειμίδη, και δεν κάνει καμία αναφορά στον κ. Δέλκο,  τέως πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ.

Μη νομίζετε όμως ότι δεν πανηγύρισε και ο κ. Σεραφειμίδης. Εκείνος έγραψε: ««Το πράττειν είθιστε να απαντά ηχηρά, σε ερωτήματα, σχόλια και επιθυμίες. Εχουμε λόγο να Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για τον τόπο μας. Σήμερα Λάβαμε Το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης».

Το θέμα δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει η παράταξη Λαμπάκη:

«ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΟΝΚΑΡΔΑ..

Μετά από τρία και πλέον χρόνια, ποια δημοτική αρχή θα είχε το θράσος να κάνει μια τέτοια δημοσίευση;;

Μια δημοτική αρχή που δεν έχει τσίπα κι έχει χάσει κάθε μέτρο!!

Και πανηγυρίζει κιόλας, αντί να ντρέπεται!!!

Αν χρειάστηκε τόσος χρόνος γι’ αυτό, φανταστείτε τι γίνεται με τα άλλα… τα μεγάλα!!

Αλλά, ποιος να τα κάνει;

Πάρτε τους έναν – έναν (και μία – μία) και βγάλτε συμπέρασμα!

Οι άνθρωποι απλά, δεν είναι για τίποτα!

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες!»