Παραπληροφόρηση  από τον Πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ για τα Ιαματικά Λουτρά Τραιανούπολης – Καμία σχέση η διαδικασία μίσθωσης του Δήμου Δυτικής Λέσβου με την αντίστοιχη του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η υποψήφια, για την διεκδίκηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης, παράταξη ΑΡΧΗ για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με επικεφαλής τον Σταύρο Σταυράκογλου, παραθέτει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με την μίσθωση των Ιαματικών λουτρών της Αλεξανδρούπολης και την άμεση σύγκριση της, με την μίσθωση των ιαματικών λουτρών στην δυτική Λέσβο.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου, που εξέδωσε η υποψήφια για την διεκδίκηση του δήμου Αλεξανδρούπολης, παράταξη ΑΡΧΗ για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης…

Άγνοια ή εσκεμμένη παραπληροφόρηση από τον Πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ που επικαλέστηκε  σε συνέντευξη του ότι ο Δήμος Δυτικής Λέσβου έκανε παρόμοια μίσθωση με την αντίστοιχη του Δήμου μας, σχετικά με τα ιαματικά Λουτρά Τραιανούπολης.

Για του λόγου το αληθές δημοσιεύουμε  3 έγγραφα ως παραδείγματα των διαδικασιών, που τήρησε ο Δήμος Δυτικής Λέσβου:

Διαβάστε ακόμη  Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης: Απαράδεκτη δήλωση για τους δημοσίους υπαλλήλους (βίντεο)

●      Απόφαση Δημοτικού συμβουλίου  για την μακροχρόνια μίσθωση των Ιαματικών.

●      Αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης και βαθμολόγησης  για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

●      Ελάχιστη δαπάνη επένδυσης 800.000 €.

Και το ερώτημα προς τον κ. Σεραφειμίδη είναι ξεκάθαρο: Ποιες από τις παραπάνω πρακτικές υιοθετήθηκαν από την Διοίκηση της ΤΙΕΔΑ και από την δημοτική αρχή;

Σε κάθε περίπτωση επαναλαμβάνουμε ότι στηρίζουμε την προσέλκυση επενδυτών από  όλο  τον κόσμο στην περιοχή μας, αλλά πάντα με διαφανείς διαδικασίες και όρους που ωφελούν τους δημότες και τον τόπο.

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον και λειτουργούμε για το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων.

Αυτή είναι η δέσμευση για το παρόν, αλλά κυρίως για το μέλλον απέναντι στους συμπολίτες μας.

Μία ΑΡΧΗ, συνέπειας, ευθύνης και διαφάνειας.

Απόφαση έγκρισης μίσθωσης Ιαματικών Λουτρών Δήμου Δυτικής Λέσβου.png
Κριτήρια αξιολόγησης ΔΗμου Λέσβου για Ιαματικά.png
Προυποθέσεις για τον διαγωνισμό Δήμου δυτικης Λέσβου για τα Ιαματικά.png