Πόλη & Πολίτες: Υποβιβασμοί υπαλλήλων που δεν έκαναν το κέφι του κ. Ζαμπούκη

Υποβιβασμούς υπαλλήλων που δεν έκαναν το κέφι του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη καταγγέλλει η παράταξη «Πόλη & Πολίτες». Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το τελευταίο διάστημα έχουν υποβιβασθεί δύο διευθυντικά στελέχη σε απλούς υπαλλήλους, άλλων υπηρεσιών, επειδή δεν ήταν αρεστοί υπηρεσιακώς

«ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΩΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Αδυναμία διοίκησης προφανώς.

1) Υποβίβασε την Διευθύντρια Ελένη Τσιαούση, που ο ΙΔΙΟΣ την ΕΚΑΝΕ  ΔΙΕΥΘΎΝΤΡΙΑ, μετακινώντας την, ως απλή υπάλληλο, στο ληξιαρχείο.

Μία διευθύντρια, απλή υπάλληλος στο ληξιαρχείο.

Σπουδαία κίνηση. Κίνηση ΜΑΤ.

2) Υποβίβασε τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας Διονύση Μαστορόπουλο, μετακινώντας τον, στον έλεγχο του ελαιοχρωματισμού των παγκακιών και παρεμφερών αντικειμένων.

Λαδομπογιά και αστάρι για τον διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών. Άλλη σπουδαία κίνηση κι αυτή. Κίνηση γκάρι κίμοβιτς Κασπάροφ.

3) Απέλυσε τον νομικό σύμβουλο από την ΔΕΥΑΑ διότι δεν συμφωνούσε (ήθελε να εφαρμόσει το νόμο) με την καταβολή των 272.000 ευρώ.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Διότι δεν ήσαν αρεστοί υπηρεσιακώς και δεν έκαναν το κέφι του κου Ζαμπούκη.

Δυστυχώς ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΩΝ εν προκειμένω ήταν παρών, μόνο και μόνο για να καταστρέψει όλες τις υπηρεσιακές δομές των Διευθύνσεων και νομικών προσώπων του Δήμου.

Να και κάτι που τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά.

Να τα διαλύει σχεδόν όλα..εν ριπή οφθαλμού».

Διαβάστε ακόμη  Τα σημεία των μαζικών δειγματοληψιών από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ - Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου