Τον πρώτο εμβολιασμό στην ηλιακή ομάδα 12- 15 ετών είχαμε πριν από λίγη ώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Πρόκειται για τον 12χρονο Χ.Τ. απόφοιτο της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου, που είναι και ο μικρότερος εμβολιασθείς μέχρι σήμερα στην περιοχή. Ο 12 χρονος    είναι υπέρμαχος του εμβολίου και με  αγωνία περίμενε να ανοίξει η πλατφόρμα ώστε να εμβολιαστεί πρώτος, για να βρίσκετε ελεύθερα με τους φίλους του.

Με ικανοποίηση  ο πατέρας του ανέβασε φωτο του γιου του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας «1ος (πρώτος) στο εμβολιαστικό κέντρο Διδυμοτείχου , να είσαι και πρώτος στη ζωή σου παλικάρι μου! Καλή ανοσία!»

Διαβάστε ακόμη  Μενέλαος Μαλτέζος /Η κραυγή αγωνίας των παιδιών της Αγριάνης του Έβρου συνεχίζεται εδώ και ένα χρόνο γιατί δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πατέρας του νεαρού τόνισε με αγωνία πως «έχουμε να φροντίζουμε την 3η ηλικία, γονείς, πεθερικά. Αν σπάσει ο κρίκος φροντίδας τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι?»

Με τον εμβολιασμό του παιδιού του ο πατέρας του Χ.Τ. θέλει να στείλει ένα μήνυμα  σε όλους τους αρνητές γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο με ψευδή self-test που τα παίρνουν και δεν τα κάνουν λέγοντας πως «το στομάχι μας προειδοποιεί, το κεφάλι όμως όχι. Από αυτό τα τραβάμε όλα»

Ο μικρότερος 12 χρονος από το Διδυμότειχο έκανε το εμβόλιο της Pfizer παρουσία παιδιάτρου.

ErtNews,