Σε χώρο εντός του κάμπινγκ Αλεξανδρούπολης θα στεγαστεί η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Έβρου.

Σε έναν αναξιοποίητο χώρο εντός του δημοτικού κάμπινγκ θα στεγαστεί η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Έβρου. Το αίτημά της έγινε δεκτό από το ΔΣ της ΤΙΕΔΑ, ενώ τα μέλη της Λέσχης αναλαμβάνουν να καταστήσουν τον χώρο, που βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, λειτουργικό και επισκέψιμο με προσωπική τους εργασία και έξοδα.

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Έβρου, είναι Σωματείο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, το οποίο ιδρύθηκε το 1995, είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων(Π.Ο.Ε.Δ) , καθώς επίσης είναι αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σαν Εθελοντική Οργάνωση από το 2008, με την Ειδική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών (Ε.Δ.Ο.Π.Α.) και συμμετέχει στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Έβρου.

Διαβάστε ακόμη  Οι μαθητές που απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις στον 83ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ» συνομίλησαν σήμερα με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Η Λέσχη στεγάζονταν ως σήμερα στο παλιό νοσοκομείο, όπου δεν υπάρχει ούτε νερό ούτε ρεύμα, ενώ χαρακτηρίστηκε ως επικίνδυνος χώρος που προορίζεται μάλλον για κατεδάφιση.

Μετά την έγκριση του αιτήματός της από την ΤΙΕΔΑ, και αφού γίνουν οι εργασίες που πρέπει, η Λέσχη θα στεγάζεται στον οικίσκο, ο οποίος βρίσκεται στο χώρο δίπλα στον κινηματογράφο «ΦΛΟΙΣΒΟ» και γειτνιάζει με το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, με είσοδο από το χώρο στάθμευσης. Ο χώρος παραχωρείται στη Λέσχη για τα επόμενα 3 χρόνια.