Στη Θεσσαλονίκη ο Δήμαρχος πήρε κλήση για στάθμευση από τη δημοτική αστυνομία…

Η Θεσσαλονίκη δεν είναι σίγουρα Αλεξανδρούπολη και πέρα από τις διαφορές στη γεωγραφική θέση, τον πληθυσμό και το μέγεθος, διαπιστώνουμε ότι υπάρχει μια ακόμα. Εκεί ακόμα και ο Δήμαρχος αν σταθμεύσει παράνομα…παίρνει κλήση και μάλιστα από τη Δημοτική αστυνομία! Μια τέτοια είδηση φυσικά δε γίνεται να μη μας φέρει στο μυαλό πρόσφατη υπόθεση στην Αλεξανδρούπολη με στάθμευση Αντιδημάρχου…

Βεβαιώθηκε κλήση στον Μπουτάρη

Κλήση για παράνομη στάθμευση βεβαιώθηκε από δημοτικό αστυνομικό στο υπηρεσιακό όχημα που χρησιμοποιεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και οδηγεί οδηγός

Το πρόστιμο, ύψους 20 ευρώ, αφορά παρκόμετρο στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, ενώ ο κ. Μπουτάρης κατά τη βεβαίωση της παράβασης δεν ήταν παρών.

Διαβάστε ακόμη  Υπερδιπλασιασμό διοδίων θα φέρει η ενάντια στο δημόσιο συμφέρον ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας Οδού

«Εύγε» στον δημοτικό αστυνομικό, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι αναγνώρισε ότι το όχημα χρησιμοποιείται από τον ίδιο τον δήμαρχο της πόλης, θεωρώντας ότι όλοι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο έκοψε την κλήση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν βεβαιωθεί αντίστοιχες παραβάσεις στο υπηρεσιακό όχημα του δημάρχου, τις οποίες πληρώνει ο ίδιος ο Γιάννης Μπουτάρης.