Έντονη και δυναμική ήταν η απάντηση τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης στη σημερινή δια περιφοράς συνεδρίαση στην οποία συγκάλεσε η δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη. Οι παρατάξεις των κκ Λαμπάκη, Μυτιληνού και Δευτεραίου απείχαν από την ψηφοφορία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η συνεδρίαση, αφού απαιτούνται ψήφοι από τα 2/3 των μελών του οργάνου.

Παράλληλα, οι επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι των τριών παρατάξεων βρέθηκαν έξω από το Δημαρχείο, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι η τακτική αυτή της δημοτικής αρχής υποβαθμίζει την τοπική δημοκρατία και καθιστά τους συμβούλους άφωνους και δίχως δυνατότητα όχι μόνο παρεμβάσεων και κατάθεσης προτάσεων, αλλά και ενημέρωσης για πολύ σημαντικά θέματα του Δήμου. Πλέον, η δημοτική αρχή βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού οι επικεφαλής τόνισαν πως δεν πρόκειται να συμμετέχουν σε δια περιφοράς συνεδριάσεις στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμη  Στην Αλεξανδρούπολη αναζητείται η 19χρονη κοπέλα από το Κορωπί

Να σημειωθεί πως οι δημοσιογράφοι αναζήτησαν τόσο τον Δήμαρχο, όσο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για κάποιες απαντήσεις – δηλώσεις, δεν υπήρξε όμως η αναμενόμενη ανταπόκριση.