Συμπλοκές αγροτών – ΜΑΤ στην Κομοτηνή με τραυματία

Κεντική πλατεία Κομοτηνής (Φωτό inkomotini.gr)

12:42 Φωτορεπορτάζ της εφημερίδας “Περισκόπιο”

12:27 Έγκαυμα στην πλάτη είχε ο νεαρός που τραυματίστηκε στην Κομοτηνή. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κομοτηνής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Δε χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

11:20 Με εντολή του υπουργού απαγορεύτηκε η δημοσιογραφική κάλυψη της συνάντησης αγροτών και υπουργού, που είναι σε εξέλιξη.

Video από τις συμπλοκές με τα ΜΑΤ (Πηγή Εφημερίδα Χρόνος)

11:10 ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Επιβεβαιώνονται πλήρως και από τον κ. Δουνάκη οι πληροφορίες που μεταφέραμε πρώτοι για τραυματία νωρίτερα.

10:40 ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα ΜΑΤ έβγαλε η κυβέρνηση στους δρόμους της Κομοτηνής για να αντιμετωπίσει τους αγρότες. Τα ΜΑΤ έριξαν καπνογόνα ενώ ο υπουργός βρίσκεται κλεισμένος στο κτήριο της παλιάς Νομαρχίας όπου έχει σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης.Τραυματίας Αγρότης στην Κομοτηνή από χειροβομβίδα κρότου λάμψης που πέταξαν τα ΜΑΤ. Ο νεαρός τραυματίστηκε στην πλάτη. Τα ΜΑΤ χτύπησαν με μανία δήλωσε ο κ. Δουνάκης.

—————————

Έτοιμοι για όλα εμφανίζονται οι αγρότες καθώς συγκεντρώνονται από τον Έβρο και την υπόλοιπη Θράκη στην Κομοτηνή αυτή την ώρα. Στην Κομοτηνή μεταβαίνει ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης κ. Αποστόλου που όπως φαίνεται θα τύχει πολύ θερμής υποδοχής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Alexpoli.gr , οι αγρότες του Έβρου θα προχωρήσουν σε μια πολύ συγκεκριμένη κίνηση διαμαρτυρίας σε συνέχεια της χθεσινής διαμαρτυρίας ακτιβίστριας στο Μέγαρο Μαξίμου, που άφησε στον εξωτερικό χώρο μια…κότα. Μένει αν δούμε αν οι Εβρίτες αγρότες θα ολοκληρώσουν τελικά αυτό που μας είπαν ότι σχεδιάζουν…

Νωρίτερα το πρωί κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Δημόκριτος, ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι θα κουβεντιάσει με φορείς του αγροτικού χώρου όλα τα καυτά ζητήματα. Είπε ακόμη ότι έχουν διασφαλιστεί για μια 5ετία 20 δις ευρώ για τον αγροτικό χώρο. Συμπλήρωσε τέλος ότι η συμφωνία που προβλέπει τα μέτρα για τους αγρότες, ψηφίστηκε στη βουλή από όλα τα κόμματα που επιθυμούν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

 

Ο Βαγγέλης Αποστόλου στο αεροδρόμιο Δημόκριτος

Newsroom Alexpoli.gr 

Διαβάστε ακόμη  Την εύκολη λύση της ιδιωτικοποίησης κι άλλων δημόσιων ΚΤΕΟ σκέφτεται ο Τοψίδης