Με αφορμή τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 η ΕΠΣ Έβρου δίνει τα συγχαρητήρια της.  

 Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΕΠΣ Έβρου με το τέλος των Ανδρικών πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών της Ένωσης, συγχαίρουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, ερασιτέχνες παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές που με την συμβολή τους και τη συνεργασία τους μετά από δύο χρόνια ποδοσφαιρικής απραξίας κατάφεραν να φέρουν σε πέρας με μεγάλη επιτυχία τους αγώνες της φετινής χρονιάς.

 Συγχαίρει τις ομάδες που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους σε κάθε επίπεδο. Επίσης στις ομάδες που η φετινή χρονιά δεν μπόρεσε να γίνει τόσο παραγωγική εύχεται η επόμενη να αποτελέσει την χρονιά των επιτυχιών τους.

Διαβάστε ακόμη  Ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα TAEKWONDO οι αθλητές-τριες του Α.Σ. TAEKWONDO Πρόμαχος Ορεστιάδας

 Συγχαρητήρια στις ομάδες του Ακρίτα Νέας Βύσσας και του ΑΟ Μάκρης για την άνοδο τους στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία. 

Στην ομάδα της FC Αλεξανδρούπολης για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών περ. 2021-2022. 

Τέλος, συγχαίρει την ομάδα του Ιπποκράτη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, γεγονός που της δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, ευελπιστώντας πως την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν θα αποτελέσει άξιο εκπρόσωπο του Εβρίτικου ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα της ΕΠΟ. 

Εκ του ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου