ΝΔ: Γιώργος Γεωργαντάς / Κρεσέντο ρουσφετολογίας από τον νέο υπουργό – Το βίντεο που τον καίει. 

Όταν ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης προχωρούσε σε κρεσέντο ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού – Την αποπομπή του ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ως αγαπημένο σπορ τις πελατειακές και ρουσφετολογικές σχέσεις όπως επιβεβαιώνεται και από νέο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, στη σκιά της παραίτησης του Σπήλιου Λιβανού. Πρωταγωνιστής ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς ο οποίος το 2012 ο οποίος έδινε σχετικές οδηγίες σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ.

Ρουσσέτια Γεωφγαντας ΝΔ

«…καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήραν συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ…», αναφέρει ο Γιώργος Γεωργαντάς και συνεχίζει:

«Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει. Ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν».

«Για να δούμε αν ο κατά τα άλλα εύθικτος κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει και τον νέο του υπουργό» σχολιάζει με νόημα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, «δεν πέρασαν λίγα λεπτά από την παραίτηση του κ. Λιβανού κι ένα νέο κρεσέντο ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού είδε το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά από τον αντικαταστάτη του τον κ. Γεωργαντά.

Διαβάστε ακόμη  Ο περιφερειάρχης και το τουρκικό Προξενείο

Σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ φαίνεται να λέει ότι οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να υπενθυμίσουν πριν από τις εκλογές σε πρώην ψηφοφόρους της ΝΔ το γεγονός ότι ωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις της είτε με διορισμούς είτε με συμβάσεις.

Για να δούμε αν ο κατά τα άλλα εύθικτος κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει και τον νέο του υπουργό. Λίγο δύσκολο βέβαια γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε να πάνε όλοι μαζί στα σπίτια τους».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία 

Να τον χαίρεται ο κ. Μητσοτάκης και το νέο του υπουργό

Δεν πέρασαν λίγα λεπτά από την παραίτηση του κ. Λιβανού κι ένα νέο κρεσέντο ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού είδε το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά από τον αντικαταστάτη του τον κ. Γεωργαντά. 

Σε κομματική εκδήλωση της Ν.Δ. φαίνεται να λέει ότι οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να υπενθυμίσουν πριν από τις εκλογές σε πρώην ψηφοφόρους της Ν.Δ. το γεγονός ότι ωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις της είτε με διορισμούς είτε με συμβάσεις.

Για να δούμε αν ο κατά τα άλλα εύθικτος κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει και τον νέο του υπουργό.

Λίγο δύσκολο βέβαια γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε να πάνε όλοι μαζί στα σπίτια τους.

Πηγή ΑΥΓΗ