Πόλη και Πολίτες: Χασαποταβέρνα το διάσελο

Η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, του δήμου Αλεξανδρούπολης Πόλη και Πολίτες, μέσω ενός κειμένου, που δημοσίευσε σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζει την εικόνα που παρουσιάζει το πάρκο της Ακαδημίας στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του κέντρου, μία εικόνα που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή, με το χρηματικό ποσό που ξοδεύτηκε για τον στολισμό της πόλης. Μιας πόλης που όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στο κείμενο της η παράταξη Πόλη και Πολίτες, είναι «μια πόλη του “Σκρούτζ”».

Διαβάστε το πλήρες κείμενο που δημοσιεύθηκε

«Εμείς ρωτάμε!!

Και ποιος ελέγχει αυτό το μαγαζί τύπου “μπαρόκ” στο πάρκο των Χριστουγέννων με μία σκηνή στρατιωτικού τύπου εκστρατείας, μερικά τραπέζια, ορισμένες καρέκλες και μία “φουφού” για σουβλάκια κοντά στην είσοδο του πάρκου απουσίας# του εορταστικού πνεύματος των ημερών;;

Υπο ποιο καθεστώς υγειονομικής κάλυψης και ελέγχου λειτουργεί όλο αυτό το «κιτς» πράγμα;;

Σα μπουρνούζι μοιάζει!! Προχθές είχανε και μία συναυλία επίσης με ένα συγκρότημα που είχε 20 το πολύ άτομα να τους απολαμβάνουν. Απίστευτα πράγματα γίνονται από την διοικούσα. Όταν έρχονται Χριστούγεννα τρομάζουν και τα χάνουν εκεί στους ορόφους. Μια τσιγκούνικη πόλη στην εικόνα της!%.

Χιλιάδες ευρώ και στολισμός μηδέν.

Όλη η πόλη, μια πόλη του “Σκρούτζ”.

Αυτά θα θυμούνται τα παιδιά;;

Τον τρόπο και την εικόνα του Σκρούτζ;;

Ρωτάμε..Λοιπόν!!

Υπ’ όψιν, με τον επιχειρηματία που ανέλαβε όλο αυτό το κόνσεπτ (σκηνή, φουφού κλπ) δεν έχουμε τίποτε και καλώς κάνει τη δουλειά του με τις προδιαγραφές οπωσδήποτε που θέσατε εσείς.

Σεις όμως;;;; αυτές είναι προδιαγραφές βάσει της αισθητικής σας;;

Υ. Γ: Κατά τα άλλα τον πείραζε η Γιορτή Κρασιού και την σταμάτησε μόλις ανέλαβε την εξουσία ο Μεγάλος ΑΠΟΝΤΑΣ».

Διαβάστε ακόμη  Τσίπρας: Ο πρωθυπουργός των υποκλοπών, της ακρίβειας, και της εκτροπής δεν μπορεί να μιλά για σταθερότητα