Ιωάννα Παλιοσπύρου / O σωματικός πόνος ξεχνιέται, ο ψυχικός δεν ξεπερνιέται.

«Δεν νομίζω ότι μπορεί να το διαχειριστεί κανείς αυτό. Μου πήρε πολύ καιρό να καταλάβω ότι δεν θα ξαναδώ την εικόνα μου όπως την ήξερα. O σωματικός πόνος ξεχνιέται, ο ψυχικός δεν ξεπερνιέται.

Οι πόνοι είναι αφόρητοι κάθε φορά που πρέπει να κάνω ένα χειρουργείο. Είχα περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο, λύγισα πολλές φορές. Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που θυμάμαι είναι όταν μου έπαιρναν αίμα, γιατί δεν έβρισκαν φλέβα στα χέρια, επειδή έχουν καεί. Ζητούσα πάντα η γιατρός να είναι εκεί. Ακόμα με τρομάζει αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Διαβάστε ακόμη  Συνεργασία της Περιφέρειας ΑΜΘ με την FRAPORT για την βελτίωση της  αεροπορικής σύνδεσης της Καβάλας με την Αθήνα και το Εξωτερικό

Έλεγα στον εαυτό μου “δεν έχεις κάτι να φοβάσαι γιατί το χειρότερο είναι να πεθάνεις. Είναι το ίδιο για εσένα με την κατάσταση που είσαι. Μόνο καλύτερα μπορεί να πάει. Είσαι στο χειρότερο σημείο που θα μπορούσες να βρίσκεσαι, είναι σαν να έχεις πεθάνει, οπότε μη φοβάσαι”».

Η  Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020 και η δύναμη που έχει δείξει σε όλη αυτή την δοκιμασία, προκαλεί θαυμασμό.

Rosa.gr